Μοτοσικλετιστής σκότωσε οδηγό για την προτεραιότητα

Νεκρός μεταφέρθηκε στις 4.15μμ στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Από τα στοιχεία της αστυνομίας προκύπτει ότι το θύμα που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε και συνεπλάκη για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσικλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα.

0 397

Νεκρός μεταφέρθηκε στις 4.15μμ στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Από τα στοιχεία της αστυνομίας προκύπτει ότι το θύμα που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε και συνεπλάκη για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσικλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα. Νεκρός μεταφέρθηκε στις 4.15μμ στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.
Από τα στοιχεία της αστυνομίας προκύπτει ότι το θύμα που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε και συνεπλάκη για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσικλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα. Οι δύο οδηγοί ήρθαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο οδηγός του δικύκλου πυροβόλησε τον 40χρονο με πιστόλι και στη συνέχεια
τράπηκε σε φυγή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr