Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεοτόκου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ανήμερα της πρωτοχρονιάς ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεοτόκου του Δήμου Χασίων στο Δημοτικό Σχολείο του Χωριού, παρουσία αρκετών κατοίκων και μελών του Συλλόγου.

0 331

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ανήμερα της πρωτοχρονιάς ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεοτόκου του Δήμου Χασίων στο Δημοτικό Σχολείο του Χωριού, παρουσία αρκετών κατοίκων και μελών του Συλλόγου.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ανήμερα της πρωτοχρονιάς ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεοτόκου του Δήμου Χασίων στο Δημοτικό Σχολείο του Χωριού, παρουσία αρκετών κατοίκων και μελών του Συλλόγου. Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χασίων κ. Κ. Κωστούλας συνοδευόμενος από τους δυο νέους αντιδημάρχους για το 2008, κ.κ Γιάννη και Ανδρέα Καλτσούδα. Μαζί τους ήταν και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος επί των έργων κ. Κακαβούλας.

 

TheoSUC56955
Ο Δήμαρχος κ. Κωστούλας με τους Αντιδημάρχους, παρών στην κοπή πίτας.. 

 

Σε ένα μικρό χαιρετισμό ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά προς όλους τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στο Δημοτικό Σχολείο, δήλωσε πως πραγματικά η Θεοτόκος παραμελήθηκε λίγο από την Δημοτική Αρχή τον πρώτο χρόνο θητείας του ζητώντας την κατανόηση των ανθρώπων λόγο της «απειρίας» και της οργάνωσης τους Δήμου. Υποσχέθηκε πως θα πραγματοποίηση όλες τις υποσχέσεις που έδωσε για έργα στο χωριό και να μην ανησυχούν, καθώς στα ταμεία του Δήμου υπάρχουν χρήματα. Στη συνέχεια άκουσε και αιτήματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και παρέμεινε έως αργά στην εκδήλωση.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού Πάτερ Ευθύμιος που και αυτός είπε λίγα πράγματα για τον σύλλογο. Το φλουρί κέρδισε η Χαρά Παπανικολάου και σαν έπαθλο έλαβε 50 ευρώ από τον Σύλλογο και 50 ευρώ από τον Δήμαρχο κ. Κωστούλα. Επίσης ήταν μια ευκαιρία να ειπωθούν και κάποια πράγματα για τις σκέψεις του συλλόγου, όπως την πραγματοποίηση εκδρομής , διοργάνωση εκδήλωσης (χορού) για τις 8 Μαρτίου στο κέντρο «Παπανικολάου» στη Μύκανη και συνέχιση του Τουρνουά ποδοσφαίρου που γίνεται κάθε Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο του Χωριού.

 

TheoSUC56961
ο Δήμαρχος φάνηκε να είναι κοντά στον σύλλογο με τα όσα δήλωσε..
ο Πάτερ Ευθύμιος ευλόγησε την πίτα..
TheoSUC56991
το φλουρί βρήκε η Χαρά Παπανικολάου, κερδίζοντας 50 ευρώ από τον σύλλογο και 50 ευρώ από τον Δήμαρχο..
TheoSUC57000
αριστερά ο πρόεδος του Συλλόγου κ. Αντ. Προύφας και Δεξιά ο κ. Δημ. Σιούτας, γραμματέας..
 TheoSUC56998
Ο Δήμητρης Προύφας με τον αδερφό του Αντώνη, δυο σημαντικές παρουσίες στο Σύλλογο και στο χωριό.. 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr