Με το δεξί στο πρώτο αγώνα για το 2008 ο Ασκληπιός.

Με δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο καθάρισε το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στο Μ.Τ.Β. (ορεινή ποδηλασία)ο  Τρικαλινός σύλλογος. Στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 27/01 στο Άλσος του Προφήτη Ηλία στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων και Γυναικών, ο σύλλογος κατάφερε να κάνει επίδειξη δύναμης στα Θεσσαλικά σωματεία.

0 223

Με δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο καθάρισε το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στο Μ.Τ.Β. (ορεινή ποδηλασία)ο  Τρικαλινός σύλλογος. Στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 27/01 στο Άλσος του Προφήτη Ηλία στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων και Γυναικών, ο σύλλογος κατάφερε να κάνει επίδειξη δύναμης στα Θεσσαλικά σωματεία. pas_askldsc04059.jpgΜε δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο καθάρισε το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στο Μ.Τ.Β. (ορεινή ποδηλασία)ο  Τρικαλινός σύλλογος.
Στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 27/01 στο Άλσος του Προφήτη Ηλία στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων και Γυναικών, ο σύλλογος κατάφερε να κάνει επίδειξη δύναμης στα Θεσσαλικά σωματεία. Ο Μπαταλογιάννης Χ. και ο Βράκας Δ. στη κατηγορία ο Ασκληπιός πήρε το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα. Μετά από έναν θεαματικό αγώνα που δεν περιείχε εκπλήξεις οι δύο αθλητές μας από την αρχή τέθηκαν επικεφαλής του αγώνα και μετά από δύο περίπου ώρες ο Μπαταλογιάννης Χ. βρισκόμενος σε καλύτερη κατάσταση πήρε τον τίτλο του Πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδος. Τρίτος τερμάτισε ο αθλητής Βαμβατήρας του Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ.
Στους Εφήβους ο Ευσταθίου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδος με δεύτερο τον Καράτζιο. Έτσι και σε αυτή την κατηγορία, οι αθλητές του Ασκληπιού κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις ενώ τρίτος ήρθε ο Μαυρίκος της Λάρισας.
Στις γυναίκες Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Κοκκινοπούλου Χ. με δεύτερη τη δίδυμη αδερφή της Δήμητρα και Τρίτη την νεοαποκτηθείσα αθλήτρια του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Παπανίκου Π., που σημειωτέο ήταν και ο πρώτος της αγώνας.
Οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία από θέμα διοργάνωσης και μετά τους αγώνες αυτούς πραγματοποιήθηκε και Λαϊκός Αγώνας ελεύθερης συμμετοχής, με ποδηλάτες διαφόρων ηλικιών που αγωνίστηκαν σε ένα πανέμορφο τοπίο στα μονοπάτια του Προφήτη Ηλία, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους για το ποδήλατο.

 

pas_askldsc04059.jpg

 


Νικητές στα αγόρια ήταν :
Πολύμερος Σ. 
Ντουρντούνης Γ.
Κολίτσας Θ.

Νικήτριες στα κορίτσια ήταν :
1.    
Μητσούλα Χ.
2.    
Καρδούλα Δ.
3.    
Κωτούλα Α.
Μετά την πρώτη αγωνιστική επιτυχία της νέας σεζόν, ο Ασκληπιός δηλώνει έτοιμος για μία νέα επιτυχημένη σεζόν και γι’αυτό δουλεύει εντατικά και το αθλητικό έμψυχο υλικό αλλά και το Δ.Σ. του συλλόγου.

 

Στη φωτο ο Χρήστος Μπαταλογιάννης ο οποίος κατάγεται από το Καστράκι Καλαμπάκας.
Συγχαρητήρια Χρήστο….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr