Με απόφαση Λέγκα 4 θέσεις γιατρών στο Κ.Υ. Καλαμπάκας

Με 20 νέους γιατρούς, ψυχολόγους και στελέχη Κοινωνικής Εργασίας ενισχύονται πέντε Κέντρα Υγείας στη Θεσσαλία, μεταξύ των οποίων και το Κ. Υ. Καλαμπάκας. Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και των υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα και Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Χρήστου Ζώη.

0 320

Με 20 νέους γιατρούς, ψυχολόγους και στελέχη Κοινωνικής Εργασίας ενισχύονται πέντε Κέντρα Υγείας στη Θεσσαλία, μεταξύ των οποίων και το Κ. Υ. Καλαμπάκας. Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και των υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα και Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Χρήστου Ζώη. Με 20 νέους γιατρούς, ψυχολόγους και στελέχη Κοινωνικής Εργασίας ενισχύονται πέντε Κέντρα Υγείας στη Θεσσαλία, μεταξύ των οποίων και το Κ. Υ. Καλαμπάκας. Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και των υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα και Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Χρήστου Ζώη.
Σύμφωνα με την απόφαση, στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας συστήνονται οι εξής θέσεις:
•Μία θέση Επιμελητή Α’ ή Επιμελητή Β’, ειδικότητας Ψυχιατρικής.
•Μία θέση Επιμελητή Α’ ή Επιμελητή Β’, ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής.
•Μία θέση ΠΕ Ψυχολόγων.
•Μία θέση ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας.
Η ετήσια δαπάνη του προϋπολογισμού από τις προαναφερθείσες προσλήψεις στη Θεσσαλία ανέρχεται στο ποσό των 640 χιλιάδων ευρώ.
«Θέτουμε την υγεία στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός μας. Σταθερά κι αποφασιστικά, ενισχύουμε τις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας με προτεραιότητα στην περιφέρεια. Στηρίζουμε στην πράξη το δημόσιο σύστημα υγείας, με ειδικότητες που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχαν στα Κέντρα Υγείας της περιφέρειας», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο υφυπουργός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr