Με ένσταση περνάει ο Ολυμπιακός!

Η υπόθεση πρόκριση ενδέχεται να μην τελείωσε στο γήπεδο των Σερρών αφού αν ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση πιθανότατα θα κερδίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas Online.

0 325

Η υπόθεση πρόκριση ενδέχεται να μην τελείωσε στο γήπεδο των Σερρών αφού αν ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση πιθανότατα θα κερδίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas Online.

Η υπόθεση πρόκριση ενδέχεται να μην τελείωσε στο γήπεδο των Σερρών αφού αν ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση πιθανότατα θα κερδίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas Online. O λόγος είναι η χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμού και αν ο Ολυμπιακός κινηθεί νομικά τότε λογικά θα κερδίσει την πρόκριση.

Όλα αυτά οφείλονται στην αλλαγή που έκανε ο Γκιγέρμο Όγιος στο 75′ όπου πέρασε στη θέση του Παπάζογλου που τραυματίστηκε, τον Καλί. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε σκοπό να αντικαταστήσει τον Τάντιτς με τον Καλί όμως ο τραυματισμός του Έλληνα άσου του χάλασε τα σχέδια.

Έτσι ο Πανσερραϊκός έπαιξε με έξι ξένους παίκτες όμως μονάχα για τρία λεπτά αφού στο 78′ όταν οι άνθρωποι της ομάδας των Σερρρών κατάλαβαν το λάθος του, έβαλαν τον Κωνσταντινίδη αντί του Τάντιτς. Αυτά τα τρία λεπτά πάντως μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά στον Πανσερραϊκό που παραβίασε τους κανόνες.

Έτσι λοιπόν αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κάνουν ένσταση είναι σχεδόν δεδομένο πως θα δικαιωθούν, αφού υπάρχει ξεκάθαρος κανονισμός στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος αναφέρει πως για τις ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στην ενδεκάδα μ’ αυτούς των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Μια ομάδα Β’ Εθνικής μπορεί να έχει στην σύνθεσή της μέχρι 5 παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν στην Εθνική Ελλάδας κάτι που παραβίασε ο Πανσερραϊκός στην προκειμένη περίπτωση.

Κάστρο, Σκάγκλια, Καλί, Ριμόλντι, Τάντιτς και Λεοζίνιο έπαιξαν μαζί για 3 λεπτά και αυτό μπορεί να στερήσει την πρόκριση από την ομάδα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει ένσταση τις επόμενες 48 ώρες για να δικαιωθεί, ενώ άλλη ομάδα με ένομο συμφέρον σε διάστημα τριών ημερών.

sport24

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr