Μεγάλη άνοδο του ΠΑΣΟΚ αποτυπώνουν νέες δημοσκοπήσεις

Την εικόνα ανατροπής του πολιτικού σκηνικού με διαρκώς αυξανόμενο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ αποτυπώνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα, επιβαρύνοντας το κλίμα για την κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό από 5,2& έως και 7,7%, βάσει μετρήσεων των εταιρειών Marc και Focus.

0 397

Την εικόνα ανατροπής του πολιτικού σκηνικού με διαρκώς αυξανόμενο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ αποτυπώνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα, επιβαρύνοντας το κλίμα για την κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό από 5,2& έως και 7,7%, βάσει μετρήσεων των εταιρειών Marc και Focus. Την εικόνα ανατροπής του πολιτικού σκηνικού με διαρκώς αυξανόμενο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ αποτυπώνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα, επιβαρύνοντας το κλίμα για την κυβέρνηση.

Το ΠΑΣΟΚ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό από 5,2& έως και 7,7%, βάσει μετρήσεων των εταιρειών Marc και Focus.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για το Έθνος της Κυριακής δίνει στο ΠΑΣΟΚ προβάδισμα 5,2% έναντι της Νέας Δημοκρατίας, συγκριτικά με 3,7 μονάδες στις μετρήσεις της ίδιας εταιρείας πριν από λίγες εβδομάδες.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 28,9%, το ΠΑΣΟΚ 34,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,1%, το ΚΚΕ 7,2%, ΛΑΟΣ 4,4% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,3%.

Δεύτερη δημοσκόπηση της εταιρείας Focus για την εφημερίδα Real News εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με 7,7 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22,3%, το ΠΑΣΟΚ 30%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,3%, το ΚΚΕ 10,6% και ο ΛΑΟΣ 5,1%.

Δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για το Mega που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη έδωσε στο ΠΑΣΟΚ προβάδισμα της τάξεως του 5,5%.

Η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 29,4%, το ΠΑΣΟΚ 34,9%, το ΚΚΕ 6,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί τέσσερις μονάδες -σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση- στο 8,5%, ο ΛΑΟΣ βρίσκεται στο 4,9% και οι Οικολόγοι Πράσινοι στο 2,5%.

Newsroom ΔΟΛ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr