Ληστεία στα Τρίκαλα

Άκαρπες παρέμεναν μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της περιοχής Τρικάλων για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός Ρουμάνου, ο οποίος, με τη συμμετοχή μιας 33χρονης Ρουμάνας, η οποία συνελήφθη, κατηγορούνται ότι κατάφεραν να αφαιρέσουν από μια γυναίκα στα Τρίκαλα το ποσό των 11.500 ευρώ.

0 942

Άκαρπες παρέμεναν μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της περιοχής Τρικάλων για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός Ρουμάνου, ο οποίος, με τη συμμετοχή μιας 33χρονης Ρουμάνας, η οποία συνελήφθη, κατηγορούνται ότι κατάφεραν να αφαιρέσουν από μια γυναίκα στα Τρίκαλα το ποσό των 11.500 ευρώ. Άκαρπες παρέμεναν μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της περιοχής Τρικάλων για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός Ρουμάνου, ο οποίος, με τη συμμετοχή μιας 33χρονης Ρουμάνας, η οποία συνελήφθη, κατηγορούνται ότι κατάφεραν να αφαιρέσουν από μια γυναίκα στα Τρίκαλα το ποσό των 11.500 ευρώ.

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, δεν υπήρξε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η ληστεία διεπράχθη το πρωί της Πέμπτης, λίγα λεπτά πριν τις 11, στο κέντρο των Τρικάλων.

Οι δυο Ρουμάνοι εντόπισαν μια 55χρονη γυναίκα σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας των Τρικάλων και διαπίστωσαν από αυτή την ανάληψη χρηματικού ποσού 11.500 ευρώ.

Αμέσως μετά την ακολούθησαν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την τράπεζα, και, αφού της επιτέθηκαν, με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Λίγα λεπτά μετά τη θρασύτατη ληστεία συνελήφθη από αστυνομικούς η 33χρονη Ρουμάνα και διαφεύγει της σύλληψης ο Ρουμάνος, αγνώστων στοιχείων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr