Κόντρες στο “Πρώτο Θέμα”

Ανοιχτή ρήξη προκάλεσε η υπόθεση Ζαχόπουλου στην εκδοτική ομάδα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Θέμου Αναστασιάδη.

0 312

Ανοιχτή ρήξη προκάλεσε η υπόθεση Ζαχόπουλου στην εκδοτική ομάδα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Θέμου Αναστασιάδη. Ανοιχτή ρήξη προκάλεσε η υπόθεση Ζαχόπουλου στην εκδοτική ομάδα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".
Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Θέμου Αναστασιάδη, κάνοντας λόγο για "συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της εφημερίδας από οργανωμένα συμφέροντα μεγαλο-εκδοτών και νταβατζήδων του ελληνικού κράτους, τα σχέδια και τις επιδιώξεις των οποίων με συνέπεια μάχεται".
"Θεωρούμε ότι η οργανωμένη προαναγγελθείσα επίθεση στο πρόσωπο του Θέμου Αναστασιάδη αποτελεί την κορύφωση των επιθέσεων κατά της εφημερίδας που στόχο έχουν την διάσπασή της ή την πώλησή της σε διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στο πρόσωπό του", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Όπως σημειώνει η συντακτική ομάδα της εφημερίδας, θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.
Αντιδρώντας έντονα σε αυτή την κίνηση, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος διαχώρισε τη θέση του και μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και από την εφημερίδα.
Οι δηλώσεις Τριανταφυλλόπουλου προκάλεσαν νέα ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας: "Λυπούμεθα ιδιαίτερα που ο κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλος χωρίς να γνωρίζει καν τι κατέθεσε ο κ. Ανδριανός να βγει προκαταβολικά να δηλώσει ότι ’συμφωνεί μαζί του εκ των προτέρων’". Και προσθέτουν: "Θα περιμέναμε να εκφράσει τις απόψεις του εντός της εφημερίδας και όχι την ώρα που δεχόμαστε επιθέσεις από παντού, θυμίζοντας το γνωστό ’κι εσύ Βρούτε;’".

Σε νεότερη ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έθεσε εαυτόν εκτός εφημερίδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr