Κτηνοτρόφος …πιστολέρο από τον Πλάτανο

Σκηνές αμερικάνικης ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι σε φανοποιείο που βρίσκεται στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας. Ένας 53χρονος κτηνοτρόφος από τον Πλάτανο μετέβη στο φανοποιείο Γιαννάκα, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του για επισκευή, ενώ όταν οι ιδιοκτήτες του είπαν πως ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει.

0 263

Σκηνές αμερικάνικης ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι σε φανοποιείο που βρίσκεται στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας. Ένας 53χρονος κτηνοτρόφος από τον Πλάτανο μετέβη στο φανοποιείο Γιαννάκα, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του για επισκευή, ενώ όταν οι ιδιοκτήτες του είπαν πως ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει. Σκηνές αμερικάνικης ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι σε φανοποιείο που βρίσκεται στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας.
Ένας 53χρονος κτηνοτρόφος από τον Πλάτανο μετέβη στο φανοποιείο Γιαννάκα, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του για επισκευή, ενώ όταν οι ιδιοκτήτες του είπαν πως ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει.
Δεν περιορίστηκε όμως μόνον στις φωνές, αλλά φέρεται να γρονθοκόπησε τον έναν από τους ιδιοκτήτες του φανοποιείου και στη συνέχεια έβγαλε πιστόλι αναγκάζοντας τον ίδιο και τον αδελφό του να γονατίσουν στο πάτωμα απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει.
Μετά από λίγη ώρα ο 53χρονος μαζί με την γυναίκα του κατευθύνθηκαν στο παρακείμενο του φανοποιείου πολυκατάστημα «Alex Pak», το οποίο όμως είχε εκκενωθεί από προσωπικό και πελάτες ενώ οι υπεύθυνοι καλού κακού κλείδωσαν τις πόρτες.
Η εκκένωση του πολυκαταστήματος έγινε με εντολή της Αστυνομίας η οποία είχε προηγουμένως ειδοποιηθεί για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο συνεργείο Γιαννάκα.
Οι αστυνομικοί που μετέβησαν και έζωσαν το χώρο κατάφεραν να συλλάβουν τη σύζυγο του δράστη, ο οποίος όμως διέφυγε της σύλληψης μπαίνοντας σε παρακείμενα χωράφια από την πίσω πόρτα της επιχείρησης.
Πάντως μέχρι αργά χθες το απόγευμα και παρά τις έρευνες της αστυνομίας ο 53χρονος αναζητείται και το πιο πιθανόν είναι να κρύβεται για να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr