Κρύο και δυσκολίες στους δρόμους

Με χιόνια, τσουχτερό κρύο και βροχοπτώσεις περνούν οι τελευταίες μέρες του 2008 και πολλές περιοχές της χώρας έχουν ντυθεί στα λευκά με το θερμόμετρο να αγγίζει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

0 460

Με χιόνια, τσουχτερό κρύο και βροχοπτώσεις περνούν οι τελευταίες μέρες του 2008 και πολλές περιοχές της χώρας έχουν ντυθεί στα λευκά με το θερμόμετρο να αγγίζει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Με χιόνια, τσουχτερό κρύο και βροχοπτώσεις περνούν οι τελευταίες μέρες του 2008 και πολλές περιοχές της χώρας έχουν ντυθεί στα λευκά με το θερμόμετρο να αγγίζει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Στα "λευκά" έχουν ντυθεί πολλές περιοχές της χώρας με το θερμόμετρο να έχει αγγίξει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο τα έντονα καιρικά φαινόμενα του διημέρου ήδη έχουν αρχίσει να εξασθενούν. Ένας βοσκός αγνοείται από την Παρασκευή στην περιοχή της Τροιζήνας εξ΄ αιτίας της κακοκαιρίας και τον αναζητεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Πολλά σημεία του εθνικού αλλά και επαρχιακού οδικού δικτύου έχουν καλυφθεί με χιόνι που όσο νυχτώνει μετατρέπεται σε πάγο και για το λόγο αυτό ειδικά οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος. Χιόνι έπεσε και στην Πάρνηθα, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με αλυσίδες από το τελεφερίκ και πάνω.
Λόγω του χιονιού και του παγετού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από Χορτιάτη προς Άγιο Βασίλειο, από Λιτόχωρο προς Όλυμπο στη θέση Πριόνια, από Έλαφο προς Σκλήθρο και Αγιόκαμπο στη Λάρισα, στο δρόμο Φούρνας-Καρδίτσας στη θέση Ζαχαράκι, στην Αχαϊα από Αίγιο προς Πτέρη και Κρήνη αλλά και από Μοιράλι προς Θωμέικα, Βετέικα και Ρακίτα, καθώς και στην Κορινθία από τα Τρίκαλα προς την Καρυά και από Δερβένι προς Γκούρα.
Αυξημένη η επιστροφή προς τα αστικά κέντρα. Ουρά ΙΧ αυτοκινήτων η οποία ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα στα Τέμπη, ουρά περίπου 15 χιλιομέτρων σχηματίστηκε στις Ράχες Φθιώτιδας και ανάσχεση περίπου 4 χιλιομέτρων πριν και μετά τον κόμβο της Λαμίας στο 210 χιλιόμετρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr