Κηπάκι – Βασιλική 2 – 3

Μεγάλη ανατροπή στο γήπεδο Κηπακίου όπου η ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής παρά το γεγονός ότι έχανε μέχρι το 83′ με 2-1 κατάφερε παλικαρίσια να γυρίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς που τη φέρνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

0 254

Μεγάλη ανατροπή στο γήπεδο Κηπακίου όπου η ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής παρά το γεγονός ότι έχανε μέχρι το 83′ με 2-1 κατάφερε παλικαρίσια να γυρίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς που τη φέρνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλη ανατροπή στο γήπεδο Κηπακίου όπου η ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής παρά το γεγονός ότι έχανε μέχρι το 83′ με 2-1 κατάφερε παλικαρίσια να γυρίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς που τη φέρνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Κηπακίου έδειξε άλλο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια αλλά στο τέλος η ομάδα του Κώστα Νικολάου πήρε την νίκη με δύο γκολ κεφαλιές στο τελευταίο επτάλεπτο. Το ματς ήταν αμφίρροπο με αρκετές φάσεις κυρίως από πλευράς Βασιλικής η οποία έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το Κηπάκι έμεινε χωρίς βαθμούς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ οι φιλοξενούμενοι αήττητοι με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

ΦΑΣΕΙΣ

4′ Βαθιά μπαλιά προς την εστία του φιλοξενούμενου, διεκδίκηση της μπάλας από τον Φίλιππα Γάτσιο και Σωτήρη Παναγιώτου και ο διαιτητής Ανδριόπουλος δείχνει πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους της Βασιλικής. Το 1- 0 πάντως ήταν γεγονός.

38΄ Σέντρα σουτ του Νάκα αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα του γηπεδούχων Παππά και η μπάλα με αργό και ανέλπιστο τρόπο για το Κηπάκι καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

79′ Ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων οι οποίοι μέχρι εκείνη την στιγμή είχαν δεχτεί  μεγάλη πίεση, ο Κ. Τόλιας βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ και κάνει το 2-1 για το Κηπάκι μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

83′ Η "χρυσή" αλλαγή του Κεραυνού Παναγιώτης Φούσιας ισοφαρίζει το ματς σε 2-2 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημουλά.

88′ Σέντρα από δεξιά του Άγγελου Αλμπάνη και με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά ο Κώστα Γκουλιόπουλος δίνει την μεγάλη νίκη για την Βασιλική.

 

Σε ένα τόσο έντονο παιχνίδι παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες για την διαιτησία του κ. Ανδριόπουλου αλλά οι άνθρωποι  των φιλοξενουμένων συγχαίρουν τους νεαρούς επόπτες Νταλούκα και Μακρή για την ενέργεια τους στο 93′ όπου το Κηπάκι πέτυχε γκολ με ολοφάνερο χέρι και το υπέδειξαν στο διαιτητή, ο οποίος δεν είδε την φάση ότι όντως ο επιθετικός των γηπεδούχων χρησιμοποίησε το χέρι του να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Μπιλιάλης, Παππάς και Τσιάτσιος ενώ για την Βασιλικη οι Νάκας, Ε. Γρηγορίου και Αλμπάνης.

 

ΚΗΠΑΚΙ: Παππάς, Πούλιος, Τσιάτσος, Καφαντάρης, Μπιλιάλης, Νταραμπέκης, Μησιάκας, Τσίκας, Φουντούνας (Τόλιας) , Καλεμόπουλος (Μπατατόλης), Γάτσιος.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Παπίας, Ξ.Μαντζάνας (Φ.Γρηγορίου), Ζάρρας, Ε. Γρηγορίου, Παναγιώτου (Φούσιας ), Νάκας, Αλμπάνης, Κ.Γρηγορίου (Παππάς), Γκουλιόπουλος, Στάσος, Δημουλάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr