Κεραυνός Βασιλικής – Λεπτοκαρυά 0-0

Παρά το γεγονός ότι το 0-0 δείχνει ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Κεραυνού Βασιλικής και της Λεπτοκαρυάς ήταν παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, το αντίθετο όμως έγινε, με την ομάδα τού Κώστα Νικολάου να χάνει μία ευκαιρία μετά την άλλη.

0 243

Παρά το γεγονός ότι το 0-0 δείχνει ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Κεραυνού Βασιλικής και της Λεπτοκαρυάς ήταν παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, το αντίθετο όμως έγινε, με την ομάδα τού Κώστα Νικολάου να χάνει μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Παρά το γεγονός ότι το 0-0 δείχνει ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Κεραυνού Βασιλικής και της Λεπτοκαρυάς ήταν παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, το αντίθετο όμως έγινε, με την ομάδα τού Κώστα Νικολάου να χάνει μία ευκαιρία μετά την άλλη. και η φιλοξενούμενη ομάδα του Σάκη Ασκητή να έχει σε εκπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα Χρ. Μπουνόβα – φετινή μεταγραφή από την Σουηδία – όπου στο τέλος πανηγύρισε το βαθμό της ισοπαλίας. Το γεγονός ότι ο Κεραυνός παρά τις πολλές φάσεις που κάνει δεν πετυχαίνει γκολ είναι κάτι πού προβληματίζει αλλά οι διοικούντες είναι αισιόδοξοι για το μέλλον.

ΦΑΣΕΙΣ

12΄ Μετά από σέντρα του Γ. Ζάρρα, σούτ του Κώστα Ζιάκα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπουνόβα.

21′ Σύγχυση στην άμυνα της Λεπτοκαρυάς, ο Κρίτσας βρίσκεται σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ του απελπιστικά άουτ.

26΄ Στην πρώτη ουσιαστική επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ι. Ράτζας αναγκάζει τον Παπία σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

34΄ Μακρινό σουτ τού νεαρού Άγγελου Αλμπάνη καταλήγει στο δοκάρι μετά από εξαιρετική απόκρουση του Μπουνόβα.

43′ Η καλύτερη φάση της Λεπτοκαρύας και η τελευταία ήταν, όταν ο Αργύρης Νάκος σουτάρει  με τον Παπία να διώχνει σε κόρνερ.

45′ Το μόνο δυσάρεστο στο παιχνίδι με το Κρέκο να ρίχνει κάτω τον Παναγιώτου, βλέποντας αντί για κόκκινή κάρτα, κίτρινη.

54′ Σέντρα του Αλμπάνη, κεφαλιά τού Στάσου μόλις άουτ.

63′ Μετά από συνδυασμό Γκουλιόπουλου και Στάσο, ο τελευταίος πλασάρει πάνω στον γκολκίπερ του φιλοξενούμενων.

67′ Πολύ δυνατό σουτ του Σωτήρη Παππά με την μπάλα να κατευθύνεται στο ‘Γ’. Ο Μπουνόβας εκτινάζεται και ενστικτωδώς βγάζει την μπάλα κόρνερ. Μια από τις ωραιότερες στιγμές του αγώνα.

73′ Μέτα από πάσα του Σούλη Λίτο, Ο Γκουλιόπουλος μόνος απέναντι από τον Μπουνόβα σουτάρει και η μπάλα περνά ξυστά από το κάθετο δοκάρι. 

81′ Μπαλιά τού Στάσου στον Παππά ο οποίος νικιέται για μία ακόμη φορά από τον πορτιέρο της Λεπτοκαρύας.

89′ Σέντρα του Γιώργου Ζάρρα προς Στάσο και Κ.Λίτο αλλά και αυτή η φάση περνάει ανεκμετάλλευτη.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Καπερώνη, Ν.Μυλωνά και Ν.Μανούρα.

  • ΒΑΣΙΛΙΚΗ:  Παπίας, Ζάρρας, Α.Λίτος, Ε.Γρηγορίου, Παναγιώτου, Νάκας, Αλμπάνης, Χ.Ζιάκας [ Παππάς ] Κ.Ζιάκας [ Στάσος], Γκουλιόπουλος, Κρίτσας [ Κ.Λίτος]
  • ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  Χ. Μπουνόβας, Ν. Τσορλιανός [ Βόπης], Κατσαρός, Πάνος, Β. Ράτζας, Κρέκας, Ι. Ράτζας, Θ. Μπουνόβας, Νάκος [ Τσιγαρίδας], Πολυζόπουλος, Καλαντζής.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr