Καλαμπακιώτες στο 32ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου

Στο 32ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου θα τρέξουν και οι Καλαμπακιώτες Δήμητρης Μίχος, Λεωνίδας Βλαχογιάννης και Αποστόλης Μπίτσης μαζί με τον Τρικαλινό Σωτήρη Γρηγορίου. Τα παιδιά για ακόμα μια φορά με το Honda Civic θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και ελπίζουμε να πάρουν τις πρώτες θέσεις.

0 369

Στο 32ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου θα τρέξουν και οι Καλαμπακιώτες Δήμητρης Μίχος, Λεωνίδας Βλαχογιάννης και Αποστόλης Μπίτσης μαζί με τον Τρικαλινό Σωτήρη Γρηγορίου. Τα παιδιά για ακόμα μια φορά με το Honda Civic θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και ελπίζουμε να πάρουν τις πρώτες θέσεις.

Στο 32ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου θα τρέξουν και οι Καλαμπακιώτες Δήμητρης Μίχος, Λεωνίδας Βλαχογιάννης, Αποστόλης Μπίτσης μαζί με τον Τρικαλινό Σωτήρη Γρηγορίου. Τα παιδιά για ακόμα μια φορά με το Honda Civic θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και ελπίζουμε να πάρουν τις πρώτες θέσεις. To kalabakacity.gr εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία….

 

4oRally100_2076

 

Το Δελτίο Τύπου

Η ΑΛΑΜΑΠ είναι πανέτοιμη για τη διοργάνωση του 32ου Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου που είναι ο τελευταίος χωμάτινος αγώνας της χρονιάς.
Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 44 αξιόλογα πληρώματα από τα οποία για τη μεγάλη κατηγορία 2000 και άνω είναι 9, 17 στην κατηγορία έως 2000, 9 στην κατηγορία έως 1600 και τέλος 9 στην κατηγορία έως 1400. Συμπληρώνοντας έτσι όλες τις κατηγορίες το 32ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου ξεχωρίζει για το μεγάλο συναγωνισμό
Η Ειδική Διαδρομή (Ακροπολική Ανάβρας) μήκους 8,25χλμ είναι παντός καιρού, με τέλειο οδόστρωμα, χαλικοστρωμένη και πάνω από όλα ασφαλέστατη.
Ο αγώνας ξεκινάει με τον τεχνικό έλεγχο που θα γίνει στην πλατεία της Ανάβρας το μεσημέρι του Σαββάτου 12 – 13:30 ως εξής:
Για την κατηγορία έως 2000+cc, ώρα 12:00 – 12:20
Για την κατηγορία έως 2000cc, ώρα 12:20 – 12:45
Για την κατηγορία έως 1600cc, ώρα 12:45 – 13:05
Για την κατηγορία έως 1400cc, ώρα 13:05 – 13:30
Στην συνέχεια στον ίδιο χώρο θα γίνει η τελετή εκκίνησης του αγώνα το μεσημέρι στις 14:00 μ.μ. και το πρώτο σκέλος του αγώνα στις 14:30.
Την Κυριακή το πρωί το δεύτερο σκέλος θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ.
Η Ειδική διαδρομή ξεκινάει 3,5χλμ. μετά την Ανάβρας αρχικά με επίπεδα και ψιλοκατηφορικά γρήγορα κομμάτια για να φτάσει λίγο πριν το φράγμα Σμοκόβου, όπου η ΑΛΑΜΑΠ έχει διαμορφώσει 800μ σε Super ειδική, που θα χαρίσει ικανοποίηση στους αγωνιζόμενους και πλούσιο θέαμα στους θεατές. Στη συνέχεια περνάει πάνω από το Φραάγμα και κάνοντας 1χλμ ασφάλτινη διαδρομή συνεχίζει με τα τελευταία 3,5 χλμ που είναι το κλασικό κομμάτι της ακροπολικής με τις φουρκέτες και τερματίζει στο κεντρικό δρόμο 2χλμ πριν τη Λουτροπηγή. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα κατευθύνονται προς τα Λουτρά Σμοκόβου και μέσα από ένα πανέμορφο τοπίο φτάνουν μέσω Κέδρου στην Ανάβρα για να επαναληφθεί το B & Γ σκέλος. Μετά το τέλος του αγώνα τα πληρώματα θα τερματίσουν στα λουτρά Σμοκόβου όπου θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.
Σημεία πρόσβασης για τους θεατές είναι η αρχή και το τέλος της Ειδικής Διαδρομής και το 3ο χλμ της Ειδικής το οποίο θα προσφέρει πλούσιο θέαμα και για να φτάσει κάποιος εκεί πρέπει να είναι στην αφετηρία του αγώνα 40’πριν την εκκίνηση του αγώνα.
Η ΑΛΑΜΑΠ θα τιμήσει για την μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά τους στις διοργανώσεις της Λέσχης και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον πρώην Νομάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Αναγνωστόπουλο, τον κ. Λαμπρακάκη Ευριπίδη πρώην διοικητή της Τροχαίας Καρδίτσας και τον κ. Σβετζούρη Γεώργιο πρώην διοικητή του Α.Τ. Σοφάδων.
Η Λέσχη θα διοργανώσει το Σάββατο μουσική βραδιά στα Λουτρά Σμοκόβου προς τιμή των αγωνιζομένων, προσκεκλημένων και φίλων. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr