Καλαμπάκα – Χαμένος Θησαυρός – 2009

3o Κυνήγι θησαυρού
0 494

3o Kυνήγι Θησαυρού 2009

Μετά από δυο επιτυχημένες διοργανώσεις ( 1ο Κυνήγι 2007 – 2ο Κυνήγι 2008) , ο Δήμος Καλαμπάκας και φέτος θα διοργανώσει το 3ο Κυνήγι Θησαυρού που ευελπιστούμε να σας αγκαλιάσει και εύκολα να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας! Ένα κυνήγι που γίνεται στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας και έχει σαν σκοπό να μας ξεναγήσει στην ιστορία του τόπου μας με ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο συνδυασμένο με το αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Μικροί και μεγάλοι, αλλά και αμετανόητα έφηβοι, οργανωμένοι σε ομάδες προσπαθούν να λύσουν γρίφους , να συνδυάσουν στοιχεία , να ανακαλύψουν ομορφιές του τόπου μας, να ζωντανέψουν σελίδες της ιστορίας, να στήσουν το δικό τους πύργο διασκέδασης, αποκριάτικης διασκέδασης.

Σημεία της πόλης , σημαντικές προσωπικότητες, γεγονότα , γνώσεις , μυρωδιές , εικόνες και μνήμες σμίγουν και γίνονται ένα ξετυλίγοντας ένα κόσμο παλιό , όμορφο , Καλαμπακιώτικο , μοναδικό , αγαπημένο. …. Εδώ στους πρόποδες των Μετεώρων να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας το … θησαυρό σας!

Συνδυάστε λοιπόν την επίσκεψή σας στην Καλαμπάκα και με την εμπειρία αυτή που θα σας μείνει ….αξέχαστη…. Ελάτε φέτος μαζί μας ……σε ένα ταξίδι……..διαφορετικό από τα άλλα.

Για δηλώσεις συμμετοχής:

Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα. Κουτσαλιάρη Όλγα Τηλ. 6974930736

Ε-mail: kalampak@otenet.gr

Δήλωσε τώρα συμμετοχή!!!!!!

Ανακοίνωση
Καλαμπάκα - Χαμένος Θησαυρός - 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα ξενοδοχεία της πόλης μας επισκέφτηκαν, τα μέλη της Επιτροπής Κυνηγιού Θησαυρού το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 με σκοπό να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων για τη διεξαγωγή του 3ου Κυνηγιού Θησαυρού που φέτος είναι ανοικτό και για τους επισκέπτες της πόλης μας.

Μετά από απαίτηση των επισκεπτών που φτάνουν τις ημέρες των Απόκρεων στην Καλαμπάκα η επιτροπή έλαβε μέριμνα ώστε η επιθυμία τους αυτή  να γίνει πραγματικότητα.

Οι ξενοδόχοι άκουσαν τα μέλη της επιτροπής και ενθουσιασμένοι από τις προτάσεις θέλησαν να βοηθήσουν κι αυτοί με οποιοδήποτε τρόπο. 

Υλικό ενημερωτικό – διαφημιστικό που ετοίμασε η οργανωτική επιτροπή, οι ξενοδόχοι μας δεσμεύτηκαν να το προωθήσουν ηλεκτρονικά στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι  σε πολλά σημεία της χώρας μας. . 

Με την καλή συνεργασία όλων μας πιστεύουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα , να ενθουσιάσουμε και να δώσουμε  την ευκαιρία  στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης μας με ένα μοναδικό τρόπο!


Φυλλάδιο που μοιράστηκε στους μαθητές
Καλαμπάκα - Χαμένος Θησαυρός - 2009
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr