Καβγάς σε κεντρικό καφενείο της Παναγίας με αφορμή τις εκλογές

«Άναψαν τα αίματα» στο Δ.Δ. Παναγίας του δήμου Μαλακασίου κάτι που πυροδότησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ γνωστών πολιτικών προσώπων της τοπικής πολιτικής. Αφορμή για τον καβγά φαίνεται πως ήταν η προκήρυξη των εκλογών αλλά και οι αντιθέσεις των τοπικών πολιτικών δρώμενων.

0 326

«Άναψαν τα αίματα» στο Δ.Δ. Παναγίας του δήμου Μαλακασίου κάτι που πυροδότησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ γνωστών πολιτικών προσώπων της τοπικής πολιτικής. Αφορμή για τον καβγά φαίνεται πως ήταν η προκήρυξη των εκλογών αλλά και οι αντιθέσεις των τοπικών πολιτικών δρώμενων.

«Άναψαν τα αίματα» στο Δ.Δ. Παναγίας του δήμου Μαλακασίου κάτι που πυροδότησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ γνωστών πολιτικών προσώπων της τοπικής πολιτικής.
Αφορμή για τον καβγά φαίνεται πως ήταν η προκήρυξη των εκλογών αλλά και οι αντιθέσεις των τοπικών πολιτικών δρώμενων.
Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες μας έγινε χθες το πρωί σε κεντρικό καφενείο της Παναγίας και συγκεκριμένα στο καφενείο που στεγάζεται στο ισόγειο του δημαρχείου.
Ήταν περίπου στις εννιά το πρωί όταν γνωστός κάτοικος της περιοχής επετέθη φραστικά στον πρώην Αντιδήμαρχο Μαλακασίου Τάκη Καταραχιά ο οποίος εκείνη την ώρα έπινε τον καφέ με άλλους συγχωριανούς του.
Κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και να υπάρξουν προπηλακισμοί εκατέρωθεν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκείνο που εξόργισε τον πρώην Αντιδήμαρχο, με αποτέλεσμα να σηκωθούν καρέκλες, ήταν οι βαρείς χαρακτηρισμοί που δέχθηκε από τον συγχωριανό του και αφορούσε την διαχείριση του δήμου Μαλακασίου επί δημαρχίας Μαλακασιώτη.
Το επεισόδιο θα είχε λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις εάν δεν επενέβαιναν ψυχραιμότεροι και δεν χώριζαν τους εμπλακέντες στον καβγά.
Να πούμε ότι μετά απ’ αυτά ο κ. Καταραχιάς κατέβηκε στην Καλαμπάκα όπου επισκέφτηκε το Α/Τ όπου και κατήγγειλε το γεγονός ζητώντας παράλληλα την προστασία.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πρώην Αντιδήμαρχος δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πρόσωπο δημιουργεί τέτοιου είδους επεισόδια.
«Οι προπηλακισμοί που δεχόμαστε είναι συχνοί κάτι που δυστυχώς υποθάλπουν πρόσωπα της τοπικής πολιτικής ζωής.
Πρόκειται για «νταήδες» που εκφοβίζουν και απειλούν.
Όμως η τρομοκρατία δεν θα περάσει, όπως δεν θα περάσει και η λασπολογία».
Καλώ τους «προστάτες» του συγκεκριμένου προσώπου που αποτελούν τους ηθικούς αυτουργούς της πράξης του, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Να προστατεύσουν την ηρεμία και συνοχή της τοπικής κοινωνίας και να μην ενθαρρύνουν «νταήδες» και «τραμπούκους», τονίζει ο κ. Καταραχιάς ο οποίος παράλληλα καλεί τα όργανα της τάξεως να προστατεύσουν την σημαντική ακεραιότητα των κατοίκων αλλά και την κοινωνική ηρεμία.
Τέλος να σημειωθεί ότι τα φαινόμενα αυτά καταδικάζει και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Μαλακασιώτης σημειώνοντας ότι την ευθύνη γι’ αυτά τα φαινόμενα φέρουν εκείνοι που υποθάλπουν τους τραμπούκους.

 

πηγή Η ΕΡΕΥΝΑ – Βαγγέλης Γκιάτας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr