Ικανοποίηση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Διοίκησης των Μετεώρων αναφορικά με την διεξαγωγή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο της Καλαμπάκας. Η ικανοποίηση προκύπτει από την ενεργή συμμετοχή νέων προσώπων στην ομάδα, καθώς ήταν και το σημαντικότερο ζήτημα που τέθηκε από την Διοίκηση προς τα 80 και πλέον μέλη που παρακολούθησαν την Γ.Σ.

0 207

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Διοίκησης των Μετεώρων αναφορικά με την διεξαγωγή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο της Καλαμπάκας. Η ικανοποίηση προκύπτει από την ενεργή συμμετοχή νέων προσώπων στην ομάδα, καθώς ήταν και το σημαντικότερο ζήτημα που τέθηκε από την Διοίκηση προς τα 80 και πλέον μέλη που παρακολούθησαν την Γ.Σ.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Διοίκησης των Μετεώρων αναφορικά με την διεξαγωγή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο της Καλαμπάκας.

Η ικανοποίηση προκύπτει από την ενεργή συμμετοχή νέων προσώπων στην ομάδα, καθώς ήταν και το σημαντικότερο ζήτημα που τέθηκε από την Διοίκηση προς τα 80 και πλέον μέλη που παρακολούθησαν την Γ.Σ.

Φυσικά η Διοίκηση θα επιθυμούσε τη μεγαλύτερη προσέλευση των μελών καθώς εστάλησαν και προσωπικές προσκλήσεις σε όλους.

Επί της ουσίας συζητήθηκαν αρκετά θέματα και ζητήματα τα οποία έθεσαν τα μέλη της Γ.Σ ενώ από την πλευρά της διοικήσεως απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των μελών.

 

 

Η εισήγηση του προέδρους του ΑΣ Μετέωρα κ. Γιάννη Μπουτίνα

 

«Το Διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού σωματείου ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ σας καλωσορίζει σ αυτή την έκτακτη γενική συνέλευση που διεξάγεται σήμερα με σκοπό την ενημέρωση σας για αυτό το σωματείο που άντεξε στο πέρασμα των χρόνων αλλά και την ενημέρωση στο τι μέλλει γενέσθαι.

 

Μετά από 80 χρόνια ιστορίας και επιτυχιών το σωματείο έρχεται σήμερα να καθορίσει το μέλλον του για τα επόμενα χρόνια μαζί σας .

 

Το σωματείο αυτό άντεξε στο πέρασμα των χρόνων γιατί υπήρχατε πάντα εσείς ,γιατί υπήρχαν πάντα τα μέλη του .Οι προκάτοχοι μου πρόεδροι και παράγοντες φρόντισαν από διοίκηση σε διοίκηση να αφουγκράζονται τις ανάγκες των φιλάθλων και να προσπαθούν κάθε φορά να τις καλύψουν , αφήνοντας κάθε φορά μια  παρακαταθήκη ,ένα βαρύ όνομα, τον ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ.

 

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς

Από το 1929 που ο Λάζαρος Αρσενίου με τον Δημήτρη Καρδαρά ,τον Σταύρο Θανασούλα και τα άλλα παιδιά μαζεύτηκαν κι έφτιαξαν αυτή την ομάδα , κι αναγκαζότανε να δίνουν θεατρικές παραστάσεις για τα έξοδα μετακινήσεων της ομάδας.

 Στη δεκαετία του ΄70 όπου ο Βασίλης Καρακίτσιος πάσχιζε να γίνει αυτό το στολίδι που όλοι μας το χαιρόμαστε. Πιο μετά όπου όλοι σχεδόν από εδώ μέσα αγωνίσθηκαν, παρακολούθησαν ,βοήθησαν αυτή την ομάδα???

 Και πιο μετά όπου οι προκάτοχοι μου προσπαθούσαν κάθε φορά να κρατηθεί ψηλά η ομάδα και το όνομα της.

Πριν λίγες μέρες έφυγε από κοντά μας ο δικός μας Χρήστος , ο Χρήστος Μανώλης που αν μη τι άλλο πάσχιζε καθημερινά από οποιοδήποτε πόστο  για αυτή την ομάδα. Και να είστε σίγουροι πως μας βλέπει και θέλει να βοηθήσει , θέλει να τα βλέπει όλα ρόδινα από κει ψηλά, θέλει να χαίρεται με κάθε επιτυχία της.

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι της μεγάλης οικογένειας ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο γι αυτό το σωματείο .

 

Και συγκεκριμένα:

 

-Η μεγάλη ομάδα κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και φέτος έφτασε η στιγμή να επιστρέψει και πάλι στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας .Έτσι από τη νέα χρονιά η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική κατηγορία , μια κατηγορία που βρέθηκε στο παρελθόν για πολλά χρόνια .Μια κατηγορία όμως με πολλά έξοδα μετακίνησης ,με πολλές ευθύνες για όλους μας ,με πολύ απασχόληση για όλα τα μέλη του ΔΣ.

Θα σταθώ εδώ ακριβώς ,τονίζοντας ότι πρόσταγμα όλων σας ήταν να κάνουμε πρωταθλητισμό και πρόσταγμα θα είναι πάλι να μας ορίσετε πάλι να πρωταγωνιστήσουμε.

 

-Τα τμήματα υποδομών του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και εκτός αυτού κάθε χρόνο πολλά νέα παιδιά μεταπηδούν στη μεγάλη ομάδα αλλά  και σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών ακόμη και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα..

 

-Αναφέρω επιγραμματικά τον Γιώργο Γραβάνη που αγωνίζεται σε ομάδες εθνικών κατηγοριών,

 

-τον Σταύρο Αλμπάνη που είναι στην ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ,

 

-τον Λάζαρο Γκατζολάρι που δοκιμάστηκε από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,  ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ,

 

-τους Παπαγεωργίου Νίκο,Παναγιώτη και Χρήστο Λέκκα που δοκιμάστηκαν στην ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ,

 

-τον Άκη Αγγέλη που δοκιμάστηκε κι αυτός από ομάδες της Σούπερ Λίγκα,

 

-τον Χρήστο Αλμπάνη που μόλις επέστρεψε από την ιταλική   LECCE ,

-τον Γιάννη Σακελλαρίδη που θα δοκιμασθεί στην Ιταλική Ουντινέζε και τόσα άλλα παιδιά που διαφεύγουν  αυτή τη στιγμή από τη μνήμη μου.

 

-Από τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομών, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι απαριθμούν κάθε χρόνο πάνω από 130 παιδιά.

 

-Εδώ όμως καλό θα είναι να οριοθετήσουμε τον αθλητισμό με τον πρωταθλητισμό. Ένα παιδί έρχεται στα τμήματα υποδομών για να αθληθεί ,να μάθει , να πάρει από τον αθλητισμό και όταν έρχεται η ώρα να προσφέρει , να δώσει ,τότε ταυτόχρονα μπαίνει  το δίλημμα αθλητισμός ή πρωταθλητισμός.

 

-Πολλά νέα ταλέντα όπως προείπα παραπάνω πήγαν σε ομάδες του εξωτερικού αλλά και της Σούπερ λίγκας για να δοκιμαστούν .Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις τους τέθηκε το δίλημμα σπουδές ή ποδόσφαιρο??? Και ακόμη τόσα παιδιά όταν ήρθε η ώρα να δώσουν ήταν η ώρα που τελειώσανε το σχολείο και φύγανε μακριά για σπουδές.

 

-Φέτος αξίζει να σημειωθεί ακόμη μια ιδιομορφία . Κάποια παιδιά δεν έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν στο παιδικό πρωτάθλημα λόγω ηλικίας και από την άλλη είναι πολύ μικρά να ενσωματωθούν στην μεγάλη ομάδα με τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει. Σκεφτήκαμε την ίδρυση μιας δεύτερης ομάδας που θα αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και αποτελείται κάθε χρόνο από αυτές τις περιπτώσεις , ώστε να αποτελεί σκαλοπάτι για την μεγάλη ομάδα.

 

-Αφουγκράζομαι  όμως την απελπιστική θα τη χαρακτήριζα εγκατάλειψη των χωριών γύρω μας και των ομάδων τους αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όλες τις γειτονικές ομάδες με δανεισμό παικτών ,οι οποίοι αποτελούν περιουσία της ομάδας για να επιστρέψουν σ αυτή όποτε είναι έτοιμοι. Αρκετούς νεαρούς λοιπόν φέτος θα τους δούμε στη Διάβα, Κρύα Βρύση, Περιστέρα , Μεγάρχη, Δήμητρα Απόλλων 2005 ,στον Πανχασιακό ,στον Εθνικό Βράχο Καστρακίου ,στη Βασιλική και σε  άλλες ομάδες . Έτσι και οι ομάδες δεν θα ερημώσουν και οι παίκτες θα αποκτήσουν εμπειρίες όλη τη χρονιά.

 

-Οργανώσαμε και καθιερώνουμε με την επόμενη διοργάνωση του το 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σε επίπεδο ακαδημιών όπου ήρθαν στην πόλη μας πάνω από 20 αποστολές όπως SCWABACH, STEAUA FC, ΠΑΕ SCODA ΞΑΝΘΗ,ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ,ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ και άλλες αξιόλογες ακαδημίες απ όλη τη χώρα. Πάνω από 500 αθλητές φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας την περίοδο εκείνη ,οι οποίοι αποτέλεσαν μια οικονομική ανάσα για τους επαγγελματίες.

 

-Αποφασίσαμε φέτος και προχωρούμε στη συγχώνευση με τον ΑΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ένα ακόμη ιστορικό σωματείο της πόλης μας, και παράλληλα την ίδρυση τμημάτων μπάσκετ , βόλεϊ , τένις, στίβου και άλλων αθλημάτων.

– Ιδρύσαμε πέρυσι τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίστηκε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και φέτος οι στόχοι είναι να πρωταγωνιστήσει σ αυτή την κατηγορία.

 

-Συνολικά δηλαδή θα υπάρχει η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου με 30 άτομα, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου με 150 άτομα , η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου με 50 άτομα , η ομάδα μπάσκετ με 20 άτομα , η ακαδημίες μπάσκετ με 80 άτομα , η ομάδα βόλεϊ μαζί με τις ακαδημίες με 60 άτομα ενώ υπάρχει στα σκαριά συνεργασία με την ορειβατική αναρρίχηση, με τους ποδηλάτες, με ακαδημία τένις, με τον αθλητικό σύλλογο στίβου.

 

-Ιδρύσαμε πέρυσι τράπεζα αίματος ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ με τακτικές αιμοδοσίες, έτσι ώστε κάθε δημότης να εξυπηρετείται όταν υπάρχει ανάγκη.

 

Βλέπετε λοιπόν ότι η ομάδα της πόλης εκτός από το αγωνιστικό πρόσωπο έχει και μια κοινωνική προσφορά στην πόλη αυτή που την κρατάει ζωντανή. Η προσπάθεια που γίνεται να συνεργαστούμε με όλη την αθλητική οικογένεια της πόλης έχει να κάνει μ ένα μόνο σκοπό τη συνεργασία ,σύνθεση και ένωση των δυνάμεων μας αφού έχουμε κοινό στόχο, την καλυτέρευση και μακροημέρευση του αθλητισμού στην πόλη , την ανάδειξη ταλέντων, την κάλυψη των αναγκών της αθλητικής νεολαίας της πόλης .

 

Βλέπετε επίσης ότι φέτος η οικογένεια μεγαλώνει .Όλα τα τμήματα απαριθμούν πάνω από 400 αθλητές στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας με αυξημένες ευθύνες προστασίας τους.

Η διοίκηση εκπροσωπεί εσάς ,ότι κάνει το κάνει για σας . Ίσως το σημαντικότερο δεδομένο σ αυτή την ομάδα με το οποίο πορεύθηκε και μεγαλούργησε είναι ότι ποτέ δεν ήταν ομάδα ενός ατόμου, αλλά ομάδα της πόλης και πάντα οι διοικήσεις ήταν υπόλογες στην Γενική Συνέλευση των μελών.

 

Δυστυχώς τα σωματεία που θα επιζήσουν στα επόμενα δύσκολα χρόνια θα είναι εκείνα που έχουν σωστή οργάνωση , υποδομές και διοικητική συνέπεια.

Παρατηρούμε πολλά σωματεία με χρόνο ζωής και προόδου 2-3 χρόνια και μετά το χάος γιατί αρκούνται στην οικονομική ευρωστία και όρεξη 1-2 ανθρώπων που μόλις απομακρύνονται έρχεται και ο μαρασμός και η διάλυση για τα σωματεία. Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα με την ομάδα της Σαρακίνας ,η Διάβα πριν 5 χρόνια, η Χρυσαυγή πιο παλιά , το Προσήλιο, η Μυρίκη και τόσες άλλες ομάδες.

 

Φίλες και φίλοι του αθλητισμού , η οικογένεια του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ γιγαντώνεται στα δεδομένα του αθλητισμού και σ αυτό θέλουμε την βοήθεια όλων σας , να συμμετάσχετε στις υπηρεσίες που παρέχουμε.

 Όλα αυτά τα τμήματα θέλουν παρακολούθηση και φροντίδα και οι αθλητές έχουν απαιτήσεις .Θέλουν χέρια απ όσους αγαπάνε τον αθλητισμό ,απ όσους αγαπάνε την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης υπάρχει και το οικονομικό τμήμα της ομάδας .Όπως κάθε χρόνο όλοι σας βοηθάτε αυτή την ομάδα και χωρίς εσάς δεν θα ήταν ζωντανή όλα τα χρόνια.

Για φέτος προτείνουμε την ετήσια συνδρομή μέλους να παραμείνει στα 30 ευρώ.

Οι κάρτες διαρκείας στα 100 ευρώ

Η έκτακτη μηνιαία συνδρομή σε 5 € και πολλαπλάσια αυτής

Οι χορηγίες με ανταποδοτικό όφελος όπως προβολή , διαφήμιση ανάλογα με την προβολή που θέλει ο καθένας .

Επίσης η λαχειοφόρος για το αυτοκίνητο όπου κάποιος τυχερός θα το κερδίσει.

 

Θέλουμε βοήθεια απ όλους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα .Βοήθεια η οποία δεν ανάγεται κατά βάση μόνο σε χρήματα αλλά και σε προσωπική ενασχόληση.

Τονίζω και πάλι η ομάδα είναι όλων σας , η ομάδα είναι όλων μας ,η ομάδα είναι και θα παραμείνει η ομάδα της πόλης . Με την βοήθεια τη δική σας βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με την βοήθεια την δική σας θα πορευθεί στο μέλλον. Σας ευχαριστώ πολύ». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr