Ικανοποίηση για τα Συμβούλια Νέων στην Καλαμπάκα

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για την ανταπόκριση των νέων στην ενεργό πολιτική ζωή του τόπου τους με την ευκαιρία που τους δίνεται μέσω των Τοπικών Συμβουλίων Νέων. Οι 270 νέοι, αριθμός έκπληξη για το Δήμο μας δεδομένου και της επιφυλακτικότητας όλων για τον πρωτόγνωρο αυτό θεσμό , καλούνται να προσέλθουν την Κυριακή 30 Μαρτίου να ψηφίσουν τον εκπρόσωπό τους.

0 297

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για την ανταπόκριση των νέων στην ενεργό πολιτική ζωή του τόπου τους με την ευκαιρία που τους δίνεται μέσω των Τοπικών Συμβουλίων Νέων. Οι 270 νέοι, αριθμός έκπληξη για το Δήμο μας δεδομένου και της επιφυλακτικότητας όλων για τον πρωτόγνωρο αυτό θεσμό , καλούνται να προσέλθουν την Κυριακή 30 Μαρτίου να ψηφίσουν τον εκπρόσωπό τους. Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για την ανταπόκριση των νέων στην ενεργό πολιτική ζωή του τόπου τους με την ευκαιρία που τους δίνεται μέσω των Τοπικών Συμβουλίων Νέων.
Οι 270 νέοι, αριθμός έκπληξη για το Δήμο μας δεδομένου και της επιφυλακτικότητας όλων για τον πρωτόγνωρο αυτό θεσμό , καλούνται να προσέλθουν την Κυριακή 30 Μαρτίου να ψηφίσουν τον εκπρόσωπό τους.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας και Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής έχει οριστεί ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Δημοτικών Διαμερισμάτων, κος Σταλιάς Χρήστος,
Την Τετάρτη 20/3 θα γίνει ανάρτηση του Μητρώου Νέων στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος ενώ την Κυριακή 23/3 θα γίνει η ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Μητρώο Νέων.
Η τελευταία προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η Πέμπτη 25/3 ενώ τη Δευτέρα στις 26/3 θα γίνει η ανάρτηση του Πίνακα των υποψηφίων και την Τρίτη 27/3 θα αναρτηθεί το Πρόγραμμα της Εκλογικής Διαδικασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr