Ιδρύεται 5ο Δημοτικό Σχολείο στην Καλαμπάκα

Το 5ο εξαθέσιο δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας ιδρύεται από το σχολικό έτος 2008-9 με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου.

0 157

Το 5ο εξαθέσιο δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας ιδρύεται από το σχολικό έτος 2008-9 με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου. Το 5ο εξαθέσιο δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας ιδρύεται από το σχολικό έτος 2008-9 με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Λέγκας υπογραμμίζει ότι «η δημόσια εκπαίδευση αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
Στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας και στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε στην ίδρυση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, η λειτουργία του οποίου αποτελούσε κατά κοινή παραδοχή δίκαιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων της επαρχίας. Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα στο δρόμο για την περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών της εκπαίδευσης σ’ ολόκληρη την περιφέρεια και βεβαίως στο νομό Τρικάλων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr