Θα ανατίναζαν τις φυλακές Τρικάλων

Ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος στα Τρίκαλα, όπου κρατείτο ο Π.Βλαστός αποκάλυψε ότι προ ημερών βρέθηκε «στικ» με στοιχεία για τον τρόπο κατεδάφισης της φυλακής.

0 212

Ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος στα Τρίκαλα, όπου κρατείτο ο Π.Βλαστός αποκάλυψε ότι προ ημερών βρέθηκε «στικ» με στοιχεία για τον τρόπο κατεδάφισης της φυλακής. Ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος στα Τρίκαλα, όπου κρατείτο ο Π.Βλαστός αποκάλυψε ότι προ ημερών βρέθηκε «στικ» με στοιχεία για τον τρόπο κατεδάφισης της φυλακής. Σε δηλώσεις του στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός ο Βασίλης Νταφός αποκάλυψε ότι συνεργείο καθαρισμού εντόπισε το συγκεκριμένο εύρημα στον προαύλιο χώρο, κοντά στο κτίριο της διοίκησης και δίπλα στο χώρο υποδοχής των κρατουμένων.

Οταν ελέγχθηκε, έγινε αντιληπτό ότι περιείχε πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορούσε να κατεδαφίσει τμήμα ή το σύνολο του κτιρίου με εκρηκτικά.

Ερωτηθείς εάν το εύρημα σχετίζεται με το συμβόλαιο θανάτου του Βλαστού σε βάρος του, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, δεδομένου ότι στις συνομιλίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας γίνεται αναφορά σε ηλεκτρονικό τρόπο πυροδότησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr