Η μελέτη για την παράκαμψη Καλαμπάκας

Στο Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος της Νομαρχίας υπάρχει ο φάκελος της μελέτης για την κατασκευή και λειτουργία της περιφερειακής οδού Καλαμπάκας.

0 289

Στο Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος της Νομαρχίας υπάρχει ο φάκελος της μελέτης για την κατασκευή και λειτουργία της περιφερειακής οδού Καλαμπάκας. Στο Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος της Νομαρχίας υπάρχει ο φάκελος της μελέτης για την κατασκευή και λειτουργία της περιφερειακής οδού Καλαμπάκας.

Πρόκειται για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά τη συνέχεια της αναβαθμισμένης εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα, την εκτροπή της κίνησης των οχημάτων εκτός της πόλης της Καλαμπάκας, από το σημείο εισόδου στην πόλη έως και τη διασταύρωση με την οδό Καλαμπάκα -Διάβα-Κρύα Βρύση.

Όπως αναφέρεται στη μελέτη, η διάθεση της οποίας γνωστοποιείται σε κάθε πολίτη η φορέα, η προτεινόμενη οδός, μήκους 3,8 χιλιομέτρων, έχει χαρακτηριστικά αστικής αρτηρίας, με διατομή δύο λωρίδων κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και μεσαίο διαχωριστικό διάζωμα, ενώ προβλέπεται πλήρης έλεγχος των προσβάσεων μέσω ισόπεδων κόμβων, ενός ανισόπεδου κόμβου και δικτύου παράπλευρων οδών εξυπηρέτησης.

Το Τμήμα Περιφερειακού και Χωροταξικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι αρμόδια υπηρεσία του έργου, ενώ η καταληκτική ημερομηνία λήξης δημοσιοποίησης της μελέτης είναι η 28η Μαΐου 2009.

Πηγή: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr