Η κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Φλαμπουρεσίου.

0 250

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Φλαμπουρεσίου.

  1. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Φλαμπουρεσίου.
  2. ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣΙεροκήρυκες της Ι. Μ. την Κυριακή 19 του μηνός θα λειτουργήσουν και oμιλήσoυν ως εξής: Ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ Γεώργως Στέφας στην Ιερά Μονή Βυτουμά. Οι Ιεροκήρυκες Αρχιμ Eυγένιος Θεοδοσιάδης στην Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου, ο Αρχιμ. Σεραφείμ Καλογερόπουλος στο Φλαμπουρέσι, Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Χρυσόστομος Tέτσιος στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος, ο Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής στα Τριφύλλια και ο Ιερομόναχος Μακάρiως Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων.
  3. ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η Ημερίδα του Ιερατικού Συνεδρίου των Αιδεσ. Εφημερίων της Ι. Μητροπόλεώς μας.(Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στον Ι. Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας) θα αρχίσει με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία (7.00′- 8.30′ π.μ.). Στις 9. 00′ θα γίνει η έναρξη του Συνεδρίου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Σεραφείμ, ο οποίος θα δώσει τον λόγο στον προσκεκλημένο ομιλητή Πανοσιολογιότατο Αρχιμ. Χρυσόστομο Παπαθανασίου, Ιεροκήρυκα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το θέμα της πρώτης εισηγήσεως είναι« Διδάγματα από Ιερατικές Μορφές- Σημάδια πίστεως». Της δεύτερης «Για μια σωστή τέλεση της Θείας Λειτουργίας». Η Ημερίδα του Συνεδρίου θα τελειώσει με επίσημο γεύμα που θα παρατεθεί στους Συνέδρους.
  4. ΣΤΗ ΣΧΟΛΉ ΒΥZΑΝΤΙΝΗΣ Μ. Τα μαθήματα στη Σχολή Εκκλ. Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεώς μας έχουν ήδη αρχίσει. Οι εγγραφές συνεχίζονται για λίγες ημέρες ακόμη. Οι ενδιαφερόμενοι παλαιοί και νέοι μαθητές πρέπει να εγγραφούν για το νέο έτος. Τα μαθήματα γίνονται δυο φορές της Εβδομάδα, απογευματινές ώρες.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr