Η ΜΟ.ΛΕ.Καλαμπάκας έγραψε την ιστορία της

Με τα καλύτερα λόγια και τις εντυπώσεις έφυγαν από την πόλη και περιοχή μας όσοι έλαβαν μέρος στο 1ο Enduro Μετεώρων που έγινε την Κυριακή 23 Μαρτίου υπό την διοργάνωση την Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας, της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικης Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Δήμου Καλαμπάκας ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της διοργάνωσης.

0 261

Με τα καλύτερα λόγια και τις εντυπώσεις έφυγαν από την πόλη και περιοχή μας όσοι έλαβαν μέρος στο 1ο Enduro Μετεώρων που έγινε την Κυριακή 23 Μαρτίου υπό την διοργάνωση την Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας, της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικης Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Δήμου Καλαμπάκας ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της διοργάνωσης.

Με τα καλύτερα λόγια και τις εντυπώσεις έφυγαν από την πόλη και περιοχή μας όσοι έλαβαν μέρος στο 1ο Enduro Μετεώρων που έγινε την Κυριακή 23 Μαρτίου υπό την διοργάνωση την Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας, της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Δήμου Καλαμπάκας ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της διοργάνωσης. Ένα μεγάλο στοίχημα που κέρδισε η λέσχη και οι άνθρωποι της, δείχνοντας στην τοπική κοινωνία αλλά και όχι μόνο πως μπορεί να φέρει εις πέρας μεγάλες διοργανώσεις. Άνθρωποι με πάθος για το άθλημα, τους δυο τροχούς αλλά και την προσφορά, κουράστηκαν αρκετές ημέρες, περνώντας δύσβατα μονοπάτια, απότομες πλαγιές και αφιερώνοντας χρόνο από τις δουλειές τους, τις οικογένειες τους, να χαράξουν τις διαδρομές του 1ου ENDURO ΜΕΤΕΩΡΩΝ που πέρασε στην ιστορία ως από τα ποιο πετυχημένα με την μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών. Η περιοχή μας φανταστική με απεριόριστες δυνατότητες που περιμένει να μας τις προσφέρει αρκεί να το ζητήσουμε, όπως εδώ. Αθλητές που ήρθαν από τις άκρες της Ελλάδος κοντοστέκονταν στον αγώνα για απολαύσουν το υπέροχο τοπίο, χάνοντας ακόμα και πολύτιμο χρόνο. Μπορεί να κουραστήκανε αλλά τα καταφέρανε τα παιδιά που ανέλαβαν την διοργάνωση. Από το kalabakacity.gr συγχαρητήρια και ξέρουμε πως μπορούν ακόμα περισσότερα, Μπράβο τους και από εμάς όπως το εισέπραξαν από ολόκληρη την κοινωνία της Καλαμπάκας και περιοχής….

 

1oenduroSUC51601.jpg
ο τεχνικός έλεγχος..
1oenduroSUC51660.jpg
1oenduroSUC51664.jpg
ο Γιώργος Τασίκας ταμίας της ΜΟ.ΛΕ.Κ
1oenduroSUC51704.jpg
Ο Χρήστος Καραγγέλης που ήρθε δεύτερος στην κατηγορία του"φουλάρει" το όχημα
1oenduroSUC51853.jpg
Εν ώρα ξεκούρασης  οι Κριτές…..
1oenduroSUC51699.jpg
οι πρόεδροι της Α.ΜΟΤΟΕ και ΜΟΛΕΚ κ.κ Στέλιος Κορέλης και Σπύρος Μπαούτης..
1oenduroSUC51741.jpg
Κριτές έτοιμη για δράση, ο Μπάμπης και ο Σταύρος έπιασαν τις κορυφές…
1oenduroSUC51854.jpg
πολύ καλή δουλειά έκανε η καντίνα που λίγο η εξοχή λίγο οι διαδρομές  άνοιξαν την όρεξη για πολλά σουβλακολουκάνικα…
 1oenduroSUC51882.jpg
στον χώρο και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας. Μια φωτο με τους ανθρώπους της ΑΜΟΤΟΕ
1oenduroSUC51877.jpg
Εκεί και ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης που δεν δίστασε να καβαλήσει το KTM..
1oenduroSUC51902.jpg
όλοι οι μοτοσυκλετιστες της περιοχής ήταν εκεί…
moto_maniacdsc00037.jpg
με την 2η και 3η έφυγαν οι Χρήστος Καραγγέλης και Κωστας Τζιώρας αντίστοιχα..
1oenduroSUC51880.jpg
τον Σωτήρη Πούλιο συγχαίρει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για το αποτέλεσμα.. Μπράβο Σωτήρη…
SUC52034.jpg
Αυτοί είναι οι νικητές του αγώνα..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1o ENDURO ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 22-23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008

Τα φώτα έσβησαν, η σκόνη έπεσε και ο μαγικός θόρυβος από τα τελικά των μοτοσυκλετών εξανεμίστηκε στις κορυφές των Μετεώρων.

Καταφέραμε το ακατόρθωτο και φέραμε εις πέρας ένα πολύ δύσκολο αγώνα.
Ευχαριστούμε από την καρδιά μας το Δήμο Καλαμπάκας, τους χορηγούς μας, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας, τον ΟΣΕ, τους Θεατές που με το χειροκρότημά τους ανάγκαζαν τους αγωνιζόμενους να ανοίγουν τέρμα το γκάζι και να δίνουν άφθονο θέαμα και φυσικά  τους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε.

Αυτό που θα μας μείνει είναι τα πολλά Μπράβο και Συγχαρητήρια που μας είπατε όλοι εσείς.

Σας ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας, που σεβαστήκατε τις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής.

Ευχόμαστε να ανανεώσουμε το ραντεβού για του χρόνου με 300 συμμετοχές και αν μπορούμε  να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν ακόμα καλύτερο αγώνα……

ΜΟ.ΛΕ.Καλαμπάκας 

 

{gallery}Ekdiloseis/1o_enduro_Meteoron{/gallery}
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr