Η Κρύα Βρύση νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τη Διάβα

Στο κυριακάτικο καλαμπακιώτικο ντέρμπι η ομάδα της Κρύας Βρύσης ήταν η τελική νικήτρια αφού οι παίχτες της έδειξαν πιο παθιασμένοι και κατάφεραν να επικρατήσουν στα σημεία την ομάδα της Διάβας που προδόθηκε κυρίως από τα λάθη της άμυνας της .

0 315

Στο κυριακάτικο καλαμπακιώτικο ντέρμπι η ομάδα της Κρύας Βρύσης ήταν η τελική νικήτρια αφού οι παίχτες της έδειξαν πιο παθιασμένοι και κατάφεραν να επικρατήσουν στα σημεία την ομάδα της Διάβας που προδόθηκε κυρίως από τα λάθη της άμυνας της .

Στο κυριακάτικο καλαμπακιώτικο ντέρμπι η ομάδα της Κρύας Βρύσης ήταν η τελική νικήτρια αφού οι παίχτες της έδειξαν πιο παθιασμένοι και κατάφεραν να επικρατήσουν στα σημεία την ομάδα της Διάβας που προδόθηκε κυρίως από τα λάθη της άμυνας της . Σε ένα ματς που τα είχε όλα (6 γκολ και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν) οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στο χρυσό τρίποντο που τους βάζει ξανά στο παιχνίδι της ανόδου .

Γκολ – Φάσεις :

9΄ (1-0) : Ο Ντάφος με εξαιρετική κεφαλιά ανοίγει το σκορ .

18΄ (1-1) : Μετά από κόρνερ του Μποτίνα , ο Καψάλης παίρνει την κεφαλιά και ο Λίτσιος με κοντινό πλασέ φέρνει το ματς στα ίσα .

25΄ (2-1) : Ο Χλιούρας βγάζει σέντρα από αριστερά και ο Μπλούτσος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σημειώνοντας αυτογκόλ .

29′ : Ο Καψάλης από δύσκολη θέση στέλνει τη μπάλα άουτ .

44΄ : Πάλι ο Καψάλης πιάνει ένα σουτ αλλά η μπάλα φεύγει άουτ .

54΄ : Ο Πασιάκος με πλασέ σημαδεύει το δοκάρι του Καραφύλλα .

58΄ : Μετά από σέντρα του Λίτσιου ο Δημούσης πιάνει την κεφαλία η οποία κατέληξε άουτ .

66΄ : Ο Τσίτσαρης σε θέση τετατέτ αλλά ο Καραφύλλας σώζει την εστία του .

67΄ (2-2) : Ο Αναστογιάννης ανατρέπεται και κερδίζει πέναλτι . Ο Δημούσης το εκτελεί και ισοφαρίζει εκ νέου για τη Δόξα φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα .

68′ : Ο Τσίτσαρης πιάνει ένα δυνατό βολέ το οποίο εξουδετερώνει ο Καραφύλλας .

73′ (3-2) : Ο Τσιάκαλος με απευθείας φάουλ δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους .

75′ : Ο Μπλούτσος από αριστερά επιχειρεί σέντρα σουτ και ο Δημούσης για λίγο δεν προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα .

83′ : Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μποτίνα για βίαιο μαρκάρισμα .

85′ : Ο Πασιάκος πετυχαίνει με πλασέ το τελικό 4-2 .

 

  • Κρύα Βρύση : Μυλωνάς , Τσιαντούλας , Μακρής , Παπαγεωργόπουλος , Θώμος (56 Κοκόσης) , Τσίτσαρης Κ , Κύργος , Πασιάκος , Χλιούρας (31 Τσιάκαλος) , Ντάφος (81′ Δραγατογιάννης) .

 

 

  • Διάβα : Καραφύλλας , Στεφόπουλος Δ (77′ Χολέβας) , Μποτίνας Δ , Ζαλαβράς Κ. Γ , Λίτσιος , Τσακνάκης , Χολέβας , Δημούσης , Καψάλης , Ζαλαβράς Β. Γ (81′ Στεφόπουλος Ν) , Αναστογιάννης .
Krya_DiavaIMG_2403.jpg
Krya_DiavaIMG_2423.jpg
Krya_DiavaIMG_2427.jpg
Krya_DiavaIMG_2430.jpg 
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr