Ηττήθηκε η προπαιδική των Μετεώρων

Στον τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο της Μπάρας στα Τρίκαλα η προπαιδική ομάδα της Δήμητρας/Απόλλωνα νίκησε με 3-0 την προπαιδική ομάδα των Μετεώρων κι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τη τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

0 357

Στον τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο της Μπάρας στα Τρίκαλα η προπαιδική ομάδα της Δήμητρας/Απόλλωνα νίκησε με 3-0 την προπαιδική ομάδα των Μετεώρων κι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τη τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Στον τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο της Μπάρας στα Τρίκαλα η προπαιδική ομάδα της Δήμητρας/Απόλλωνα νίκησε με 3-0 την προπαιδική ομάδα των Μετεώρων κι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τη τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Σκόραραν λοιπόν οι Καραθανάσης με φάουλ στο 19′, και με σουτ στο 25′, ενώ ενδιάμεσα το 2-0 είχε κάνει ο Καρυδόπουλος στο 21′. Τα Μετέωρα ήταν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου έχασαν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν γκολ.

Διαιτητής ήταν ο Μ. Μανασής, βοηθοί οι Τσικρικάς και Ράπτης.

Η σύνθεση των ομάδων:

ΔΗΜΗΤΡΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιδόπουλος, Παπανδρέου, Λεβέντης, Κλαπανάρας, Γκαντιάς, Σιούτας, Σουφλιάς, Καραθανάσης, Ρετζιλάς, Καρυδόπουλος, Ιωάνου. Έπαιξαν και οι: Μοσχόπουλος, Τσιούνης, Αγναντής, Κονταξής, Τζατζάκης, Ψύρρας, Τσιμπούκας.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Παπαγεωργίου Π., Κατσίμπας, Γιαννούλας, Αλμπάνης, Σακελλαρίδης, Μπέλλος, Κ., Μπέλλος Θ., Μπαλογιάννης, Ελευθερίου, Τούλας, Παπαγεωργίου Β.

Έπαιξαν και οι: Κολιός, Μποτίνας, Μπατζογιάννης, Σαμούτης, Παππάς, Μπιρμπίλης, Παιδής.

 

Η προπαιδική ομαδα των Μετεώρων.
TelikosIMG_4888.jpg
η προπαιδική ομάδα της Δήμητρας/ Απόλλων
TelikosIMG_4882.jpg
TelikosIMG_4927.jpg
TelikosIMG_4986.jpg
 TelikosIMG_4907.jpg
TelikosIMG_4973.jpg
TelikosIMG_4956.jpg
TelikosIMG_4951.jpg
TelikosIMG_5063.jpg
TelikosIMG_5069.jpg
Σίγουρα με το κύπελλο του πρωταθλητή θα ήταν καλύτερα αλλά και μόνο που φτάσανε ως εδώ τα παιδιά ήταν πολύ καλά…
TelikosIMG_5074.jpg
του χρόνου πρωταθλητές…..
TelikosIMG_5045.jpg
Σημαντικό το έργο των προπονητών. Στον σημερινό αγώνα της προπαιδικής ο κ. Σπύρος Τσιάκαλος που τον παρακολουθήσαμε από κοντά.. Αν και δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα είδαμε την αγάπη των παιδιών στο πρόσωπό το. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνεί μαζί τους, μας κέρδισε….
TelikosIMG_4861.jpg
όπως σημαντικό και το έργο του κ. Θεόδωρου Καραγιάννη. Πάντα κοντά στα παιδιά… 
TelikosIMG_4873.jpg
από κοντά τους δεν θα έλλειπε και ο προπονητής της junior κ. Γρηγόρης Ζαρκάδας…  

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr