Ημερίδα για το ποδόσφαιρο

Μια σημαντική ημερίδα για το ποδόσφαιρο έγινε την Κυριακή το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας από την ομάδα των Μετεώρων και τον Δήμο Καλαμπάκας.

0 258

Μια σημαντική ημερίδα για το ποδόσφαιρο έγινε την Κυριακή το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας από την ομάδα των Μετεώρων και τον Δήμο Καλαμπάκας.

Μια σημαντική ημερίδα για το ποδόσφαιρο έγινε την Κυριακή το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας από την ομάδα των Μετεώρων και τον Δήμο Καλαμπάκας. Ομιλητές της ημερίδας ήταν οι κ.κ Φαμίσης Κώστας, Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, ο κ. Σαββίδης Θεόδωρος, Τεχνικός υπεύθυνος τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε SKODA Ξάνθης, η κ. Μελισσοπούλου Αναστασία, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και ο κ. Θωμάς Μεταξάς Λέκτορας εργομετρίας ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. Ειπώθηκαν αρκετά σημαντικά πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο και αναπτύχθηκαν θέματα, όπως: η ταχύτητα στις αναπτυξιακές ηλικίες, η προθέρμανση στα παιδικά και εφηβικά τμήματα υποδομής, αθλητικό ταλέντο, σωστή διατροφή πριν, κατά και μετά την προπόνηση κ.α. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε η ανάλογη προσέλευση κόσμου, κάτι το οποίο σχολιάσθηκε από τους παρευρισκόμενους και τους ανθρώπους της διοργάνωσης.

Hmerida_PodosfairoIMG_3486.jpg
Την Ημερίδα κατεύθυναν οι κ.κ Γιάννης Μπουτίνας και Θεόδωρος Καραγιάννης.
Hmerida_PodosfairoIMG_3490.jpg
Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας με το χαιρετισμό του έκανε την έναρξη της Ημερίδας
Hmerida_PodosfairoIMG_3493.jpg
Διακρίνονται από Δεξιά προς αριστερά οι κ.κ Μεταξάς, Σαββίδης, Γκούμπλιας, Γιαννούλας και Μπουτζιώλης.
Hmerida_PodosfairoIMG_3503.jpg
Ο Πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα κ. Γιαννούλας κατά τον χαιρετισμό του
ο κ. Κώστας Φαμίσης
Hmerida_PodosfairoIMG_3510.jpg
το "άδειο" Εκθεσιακό κέντρο…
Hmerida_PodosfairoIMG_3524.jpg
παρόντες παίχτες της ομάδας του Α.Σ Μετέωρα και της Ακαδημίας..
Hmerida_PodosfairoIMG_3526.jpg
παρόντες και η προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας Μετεώρων. Διακρίνουμε τους κ.κ Γρηγόρη Ζαρκάδα και Σπύρο Τσιάκαλο. Παρών και ο Χρήστος Αυγέρος όπως και οι κ.κ Γκούμπλιας Βασίλης και Θεόδωρος Καραγιάννης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr