Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και το κυριότερο αναίμακτα κύλησε η περίοδος των Χριστουγέννων στο νομό μας. Σ’ αυτό συνέβαλε και η λήψη έκτακτων μέτρων από την Τροχαία Τρικάλων, κλιμάκια της οποίας βρίσκονταν επί ποδός όλες τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυo.

0 373

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και το κυριότερο αναίμακτα κύλησε η περίοδος των Χριστουγέννων στο νομό μας. Σ’ αυτό συνέβαλε και η λήψη έκτακτων μέτρων από την Τροχαία Τρικάλων, κλιμάκια της οποίας βρίσκονταν επί ποδός όλες τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυo. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και το κυριότερο αναίμακτα κύλησε η περίοδος των Χριστουγέννων στο νομό μας. Σ’ αυτό συνέβαλε και η λήψη έκτακτων μέτρων από την Τροχαία Τρικάλων, κλιμάκια της οποίας βρίσκονταν επί ποδός όλες τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και κυρίως για να εντοπίζουν όσους οδηγούς παραβίασαν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και τις επόμενες ημέρες μέχρι και τη γιορτή των Θεοφανίων, οπότε και θα ολοκληρωθεί η εορταστική περίοδος.

Ευχή όλων είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και την επόμενη εβδομάδα ώστε να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Β.Π.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr