Επιδείνωση του καιρού

Σταδιακή επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα παρουσιάσει από το απόγευμα ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά τη ΒΔ Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και πιθανώς στη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

0 189

Σταδιακή επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα παρουσιάσει από το απόγευμα ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά τη ΒΔ Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και πιθανώς στη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ. Σταδιακή επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα παρουσιάσει από το απόγευμα ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά τη ΒΔ Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και πιθανώς στη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ. Την ίδια ώρα, οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φθάσουν τα οκτώ μποφόρ. Στο μεταξύ, ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος είναι ο απολογισμός, του δεύτερου μέσα σε ένα μήνα, κύματος καταιγίδων που έπληξαν το Σαββατοκύριακο τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Εξασθένηση των φαινομένων από Τετάρτη

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία,  ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Τρίτη, κατά τόπους στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική Ελλάδα, το Β. Αιγαίο, και από το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι με ένταση εως 8 μποφόρ.

Τα έντονα φαινόμενα θα επικρατήσουν μέχρι και την Τρίτη, ενώ από την Τετάρτη θα εξασθενήσουν.

Στο μεταξύ, μόνο με κλειστού τύπου πλοία γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr