Εορταστικό το κλίμα στο Καστράκι

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Βράχου θα προσπαθήσουν να δώσουν σήμερα στις 17:00 μια καλή παράσταση κόντρα στον Αστέρα Καρδίτσας για να ευχαριστήσουν έτσι τους φιλάθλους που στήριξαν την πορεία και τα όνειρα των νεοφώτιστων καθ’όλη την διάρκεια του φετινού μαραθώνιου.

0 364

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Βράχου θα προσπαθήσουν να δώσουν σήμερα στις 17:00 μια καλή παράσταση κόντρα στον Αστέρα Καρδίτσας για να ευχαριστήσουν έτσι τους φιλάθλους που στήριξαν την πορεία και τα όνειρα των νεοφώτιστων καθ’όλη την διάρκεια του φετινού μαραθώνιου. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Βράχου θα προσπαθήσουν να δώσουν σήμερα στις 17:00 μια καλή παράσταση κόντρα στον Αστέρα Καρδίτσας για να ευχαριστήσουν έτσι τους φιλάθλους που στήριξαν την πορεία και τα όνειρα των νεοφώτιστων καθ’όλη την διάρκεια του φετινού μαραθώνιου.
Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να παραμείνουν στο περιφερειακό έπειτα από μια δύσκολη χρονιά και τα κατάφεραν περίφημα αν αναλογιστεί κανείς ότι υποβιβάζονται ομάδες όπως ο Ρήγας Φεραίος και ο Αχιλλέας Φαρσάλων που είναι παραδοσιακές ομάδες της Δ΄ Εθνικής.
Για το σημερινό ματς ο  Γιώργος Ράτζας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μιχάλη Γκαγκαστάθη και Σάκη Πρεκατέ, όπως και το Θανάση Μόκα ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Παράλληλα εξέτισαν την τιμωρία τους οι Βαγγέλης Στεφόπουλος και Παναγιώτης Σκόνδρας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους ενώ . Στην αποστολή του Βράχου συμμετέχουν οι: Ντάσκας, Κουτλής, Ράτζας Ι., Βλάχος, Γιδόπουλος, Αγόρου, Κουλουκτσής, Ντούβλης, Τζέκος, Κόκοβας, Πούλιος, Τσιαούσης, Στεφόπουλος, Σκόνδρας, Αναστασίου, Ζαρακότας. Κοθράς και Γιάννης.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο
Νεοφυτίδης Ι. με βοηθούς τους Τσάγκα Κ. και Κολιάκη από τον σύνδεσμο Ηπείρου . Παρατηρητής είναι ο Σκριμπώνης Ε. του συνδέσμου Λάρισας.
Ο πρόεδρος του Εθνικού, Αντώνης Γραββάνης κάλεσε το φίλαθλο κόσμο της περιοχής για να μοιραστεί τη χαρά με τους ιθύνοντες του σωματείου: «Από την στιγμή που η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Δ΄ Εθνική κατηγορία και τη νέα χρονιά, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μας και να μας συμπαρασταθούν στους δύο τελευταίους αγώνες για να μοιραστούν την χαρά μας».
Να σημειώσουμε πως το κλίμα θα είναι εορταστικό, η διοίκηση θα μοιράσει στους φιλάθλους αναμνηστικά δωράκια ενώ θα υπάρχει πλούσιο τσιμπούσι με κρεατικά και μπύρες και αναψυκτικά , για την παραμονή. Γενικά η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική. Η τιμή της εισόδου είναι στα 5

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr