Εξαιρετικό παιχνίδι με Αγγλικό σκορ στο γήπεδο της Διάβας

Ένα καταπληκτικό ματς με αγγλικό σκορ διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Διάβας μεταξύ της τοπικής Δόξας και της πρωτοπόρου ομάδας της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας , ομάδας του Δενδροχωρίου . Το σκορ τα λέει όλα, όσον αφορά το θέαμα του αγώνα .

0 362

Ένα καταπληκτικό ματς με αγγλικό σκορ διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Διάβας μεταξύ της τοπικής Δόξας και της πρωτοπόρου ομάδας της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας , ομάδας του Δενδροχωρίου . Το σκορ τα λέει όλα, όσον αφορά το θέαμα του αγώνα .

Ένα καταπληκτικό ματς με αγγλικό σκορ διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Διάβας μεταξύ της τοπικής Δόξας και της πρωτοπόρου ομάδας της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας , ομάδας του Δενδροχωρίου . Το σκορ τα λέει όλα , όσον αφορά το θέαμα του αγώνα . Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς και ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν με 2-1 . Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του ματς εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι παίκτες της Διάβας έπαιζαν με 10 παίχτες και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-4 . Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά χάνοντας σωρεία κλασσικών ευκαιριών αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-4 .

 

Τα γκολ του αγώνα

19΄ 1-0 : Σουτ του Μπουτίνα , η μπάλα παίρνει μία περίεργη τροχιά και καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων .

34΄ 1-1 Χέρι του Χρήστου Κόνη και πέναλτι για τους φιλοξενούμενους . Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακάλης ισοφαρίζοντας σε 1-1 .

37΄ 2-1 : Ανατροπή του Στεφόπουλου και πέναλτι για τη Δόξα .

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουτίνας και έκανε το 2-1 .

42΄ Κόκκινη κάρτα για τον Γιώργο Κόνη .

57΄ 2-2:Ο Κωνσταντέλος με κεφαλιά πετυχαίνει το 2-2 .

66΄ 2-3 : Ο Κωνσταντέλος με σουτ σημειώνει το 2-3 .

71΄ 2-4 : Ο Μπλαντής γράφει το 2-4 .

73΄ 3-4 : Ο Σπύρος Τσιάκαλος με απ’ευθείας φάουλ γράφει το τελικό 3-4 .

 

Α.Ο. ΔΟΞΑ-ΔΙΑΒΑΣ : Κωτούλας Σπύρος , Μποτίνας Δημήτριος , Φορτούνης Χρήστος , Κόνης Ι. Γεώργιος , Χολέβας Γεώργιος , Παπανικολάου Γεώργιος (71 Τσιάκαλος Σπύρος) , Στεφόπουλος Νικόλαος , Κόνης Χρήστος , Λίτσιος Δημήτριος , Γκατζής Κώστας , Αβραμόπουλος Ελευθέριος , .

 

ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ : Ζωγράφος , Σακκάς Α , Γιώτας , Παπακώστας , Μπακάλης , Σκόλης , Σακκάς Μ , Αλαφοστέργιος , Γαλάνης , Μπλαντής , Μάμαλης (46 Κωνσταντέλος) .

 

 

Παράπονα της Διάβας από τη διαιτησία

 

Δυστυχώς για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , σε ένα τόσο ωραίο ντέρμπι για μία ακόμη φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής κ. Κούτσικος που κατάφερε με τα σφυρίγματα του να εκνευρίσει και τους δύο αντιπάλους . Από την αρχή ο εν λόγω ρέφερι ήταν εκτός παιχνιδιού με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προβαίνει σε ανεξήγητες αποφάσεις , με αποκορύφωμα την κόκκινη που έδειξε στον Παπανικολάου για διαμαρτυρία (είχε βγει αλλαγή και καθόταν στον πάγκο) . Εκεί βρήκε να εξαντλήσει όλη την αυστηρότητά του ενώ προηγουμένως επέτρεπε το σκληρό παίξιμο στον αγωνιστικό χώρο , χωρίς να δείξει ούτε μία κάρτα .

Στο πρώτο γκολ της Δόξας ενώ οι παίχτες πανηγύριζαν κι ο βοηθός ήταν στη σέντρα , ο διαιτητής έψαχνε στην εστία να δει αν πέρασε η μπάλα .

Στο 42ο λεπτό άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίχτες (δίκαια)       

δείχνοντας ότι είναι ο «άρχοντας» του γηπέδου αλλά από εκεί και πέρα ξέχασε να ξαναβάλει το χέρι του στο τσεπάκι .

Μόνο ο κ. Κούτσικος είδε το πέναλτι και το σφύριξε υπέρ της Διάβας .

Στο 2-4 έδειξε γκολ , στη συνέχεια σφύριξε οφσάιντ και αμέσως μετά υπέδειξε και πάλι τη σέντρα χωρίς να ζητήσει την γνώμη του βοηθού του , ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη φάση . Ο κ. Κούτσικος ανέλαβε την ευθύνη αυτής για την οποία δεν φέρουμε προσωπική άποψη όμως μας προβληματίζει το γεγονός της αστάθειας του στις αποφάσεις του .

            Οι κύριοι αρμόδιοι οφείλουν να προστατεύσουν το ποδόσφαιρο και την τρικαλινή διαιτησία για να αποφευχθούν τα χειρότερα . Τα ερασιτεχνικά σωματεία πληρώνουν για την διαιτησία και επιθυμούν να έχουν στο γήπεδο καλές διαιτησίες . Πάντως οι παίχτες των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος , αγνοώντας τον άτυχο ρέφερι σχολιάζοντας με χαμόγελο την απόδοσή του .

 

 

Του Γιώργου Σιαμουρέλη

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr