Εκπτώσεις στις ΗΠΑ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες, στην διάρκεια της λεγόμενης "Μαύρης Παρασκευής", ενός εθίμου κάθε χρόνο μετά την γιορτή των Ευχαριστιών, όταν οι έμποροι κάνουν ασυνήθιστα μεγάλες εκπτώσεις σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό κι εν όψει της εορταστικής περιόδου.

0 320

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες, στην διάρκεια της λεγόμενης "Μαύρης Παρασκευής", ενός εθίμου κάθε χρόνο μετά την γιορτή των Ευχαριστιών, όταν οι έμποροι κάνουν ασυνήθιστα μεγάλες εκπτώσεις σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό κι εν όψει της εορταστικής περιόδου. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες, στην διάρκεια της λεγόμενης "Μαύρης Παρασκευής", ενός εθίμου κάθε χρόνο μετά την γιορτή των Ευχαριστιών, όταν οι έμποροι κάνουν ασυνήθιστα μεγάλες εκπτώσεις σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό κι εν όψει της εορταστικής περιόδου.
Στη νότια Καλιφόρνια, σε ένα κατάστημα παιγνιδιών της αλυσίδας Toys R Us στην πόλη Παλμ Ντέζερτ η διένεξη ανάμεσα σε δύο πελάτριες κλιμακώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι πυροβολισμοί άρχισαν όταν υπάλληλοι επιχείρησαν να επέμβουν για να διαλύσουν τον καυγά των δύο γυναικών, που χειροδικούσαν και αλληλοϋβρίζονταν. Αυτόπτες είπαν στην εφημερίδα The Los Angeles Times ότι και οι δύο γυναίκες συνοδεύονταν και ο ένας εκ των ανδρών έβγαλε όπλο. Τον ακολούθησε ο δεύτερος, και οι δύο άνδρες αλληλοεξοντώθηκαν. Η αλυσίδα σε ανακοινωθέν της τόνισε ότι το επεισόδιο μοιάζει να οφείλεται σε μια "προσωπική διένεξη".
Στο Λονγκ Άιλαντ της πολιτείας της Νέας Υόρκης στο μεταξύ ένας υπάλληλος της αλυσίδας πολυκαταστημάτων Wal-Mart έχασε τη ζωή του όταν μια ομάδα ανυπόμονων πελατών όρμησε στο κατάστημα, έσπασε τις πόρτες και κυριολεκτικά ποδοπάτησε τον 34χρονο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.
Τέσσερις από τους πελάτες, περιλαμβανομένης μιας 28χρονης εγκύου, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα και κατάγματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr