Εκδήλωση του Ε.Μ.Ο Βασιλικής

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου το βράδυ στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Βασιλικής πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου Βασιλικής όπου βραβεύτηκαν όλα τα ιδρυτικά μέλη.

0 244

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου το βράδυ στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Βασιλικής πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου Βασιλικής όπου βραβεύτηκαν όλα τα ιδρυτικά μέλη.

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου το βράδυ στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Βασιλικής πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου Βασιλικής όπου βραβεύτηκαν όλα τα ιδρυτικά μέλη. Στην Εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν υπό τους ήχους Δημοτικής Μουσικής και Τραγουδιού από τους: Λούλα Παππά, Κώστα Μπάο και Χριστόδουλο Κωσταρέλο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο αντινομάρχης κ. Αλεξίου, ο Βουλευτής του Πασόκ κ. Χρ. Χάϊδος, ο Δήμαρχος Βασιλικής κ. Βάϊος Ζιάκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαντζάνας Ηλίας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Κεραμάς Γιώργος και Ρεντζελάς Παναγιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής. Μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο τόσο από τον Δήμο όσο και από την γύρω περιοχή. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου Βασιλικής αποτελείται από τους:
Κατερίνα Ρεντζελά – Πρόεδρος
Βασίλης Παπίας – Αντιπρόεδρος
Θεόδωρος Καραϊσκος – Γραμματέας
Ευαγγελία Μαντζάνα – Ταμίας
Μέλη: Αθανάσιος Λίτος, Θεόδωρος Μαντζάνας, Βασίλης Μπίτος, Δημήτρης Λύπας

 

EmoBasilikisIMG_3868.jpg
Η πρόεδρος του Ε.Μ.Ο.Βασιλικής κ. Κ. Ρεντζελά  με τον κ. Δημ. Λύπα κατά τη διάρκεια απονομής τιμητικών βραβείων στα ιδρυτικά μέλη.
EmovIMG_3814.jpg
EmovIMG_3961.jpg
EmovIMG_3963.jpg
EmoBasilikisIMG_3751.jpg
EmoBasilikisIMG_3757.jpg
EmoBasilikisIMG_3765.jpg
EmoBasilikisIMG_3761.jpg
EmoBasilikisIMG_3803.jpg
EmoBasilikisIMG_3869.jpg
EmoBasilikisIMG_3956.jpg
{gallery}Ekdiloseis/Emovasilikis{/gallery}
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr