ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ-

Δήλωση του προέδρου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ Μεγάλη Πέμπτη, την ώρα που ο κόσμος έφευγε διακοπές του Πάσχα. Η κυβέρνηση δουλεύοντας για τα συμφέροντα ολοκλήρωσε το έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ και των Καταναλωτών.

dei.jpg
0 221

Δήλωση του προέδρου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ Μεγάλη Πέμπτη, την ώρα που ο κόσμος έφευγε διακοπές του Πάσχα. Η κυβέρνηση δουλεύοντας για τα συμφέροντα ολοκλήρωσε το έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ και των Καταναλωτών.

ImageΔήλωση του προέδρου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ Μεγάλη Πέμπτη, την ώρα που ο κόσμος έφευγε διακοπές του Πάσχα. Η κυβέρνηση δουλεύοντας για τα συμφέροντα ολοκλήρωσε το έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ και των Καταναλωτών. Σκεπτόμενος κάποιος τα λόγια του Πρωθυπουργού πριν λίγα χρόνια στον Μπαϊρακτάρη περί νταβατζήδων που λυμαίνονται τη χώρα εκείνο που του έρχεται στο νου είναι τα λόγια ενός άσματος: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Μετά και την τελευταία εξέλιξη όπου η Κυβέρνηση(την ώρα που όλος ο κόσμος έφευγε για Πάσχα) έκανε δεκτή την οριακή εισήγηση της ΡΑΕ (4-3) και αποχαρακτήρισε την άδεια της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ από αυτοπαραγωγό – συμπαραγωγό σε συμπαραγωγό δίνοντας της έτσι τη δυνατότητα να συνεχίζει να κερδοσκοπεί σε βάρος της ΔΕΗ και του Ελληνικού λαού καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Κυβέρνηση αυτή όχι μόνο δεν προασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού αλλά απεναντίας με τις αποφάσεις της εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κρατικοδίαιτων ιδιωτών. Με την απόφαση αυτή και (ενώ η ΔΕΗ Α.Ε. θα μπορούσε επιτέλους να απαλλαγεί από το να τροφοδοτεί την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ από την οποία ζημιώνεται με δεκάδες εκατομμύρια € κάθε χρόνο) η ΔΕΗ Α.Ε. θα εξακολουθεί να την τροφοδοτεί συνεχίζοντας έτσι να ζημιώνεται, ΠΑΡΟΤΙ Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! Επιπροσθέτως, με την απόφαση αυτή στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ πέρα από το διαχρονικό όφελος τώρα απλόχερα της δίνεται η δυνατότητα να κερδίζει ακόμη περισσότερα πουλώντας την ενέργεια που προορίζονταν για τις δικές της ανάγκες στο χρηματιστήριο ενέργειας στην τεχνητά διαμορφωμένη Υψηλή Οριακή Τιμή του Συστήματος κερδίζοντας έτσι κάθε χρόνο συνολικά τουλάχιστον 80 εκ.€! enaer_3.jpgΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΕΗ Α.Ε. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ (ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ) ΝΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΖΗΜΙΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!! ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. Κάθε επιπρόσθετο σχόλιο είναι περιττό. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι με κάθε τρόπο και μέσο θα αγωνιστεί για την ακύρωση αυτής της ζημιογόνας απόφασης όπως κάνει ενάντια σε κάθε απόφαση (του οποιουδήποτε Επιχειρηματικού Ομίλου) που ζημιώνει την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού. Τέλος θέλουμε δημόσια να εκφράσουμε τη λύπη μας για το γεγονός του ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης κύριος Φώλιας αθέτησε το λόγο του και τη δέσμευσή του ότι πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση θα συζητούσε με τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ. ΚΥΡΙΕ ΦΩΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr