Δύσκολες ώρες για τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες υποφέρει από πόνους εξαιτίας της ασθένειάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα, ο κ. Χριστόδουλος είναι κλινήρης τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και εμφανίζει σημάδια εξάντλησης, κυρίως εξαιτίας των ισχυρών παυσίπονων που του χορηγούν οι γιατροί.

0 275

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες υποφέρει από πόνους εξαιτίας της ασθένειάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα, ο κ. Χριστόδουλος είναι κλινήρης τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και εμφανίζει σημάδια εξάντλησης, κυρίως εξαιτίας των ισχυρών παυσίπονων που του χορηγούν οι γιατροί. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες υποφέρει από πόνους εξαιτίας της ασθένειάς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα, ο κ. Χριστόδουλος είναι κλινήρης τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και εμφανίζει σημάδια εξάντλησης, κυρίως εξαιτίας των ισχυρών παυσίπονων που του χορηγούν οι γιατροί.
Εν τω μεταξύ, χωρίς την παρουσία του Αρχιεπισκόπου συνεδριάζει για ακόμη μία φορά από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.
Στη συνεδρίαση της Τετάρτης, η Σύνοδος χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την αφίσα που εμφανίστηκε σε δρόμους της Αθήνας με υβριστικό για τον Αρχιεπίσκοπο περιεχόμενο. Η ΔΙΣ «το μόνο που δύναται να δηλώσει είναι ότι παραδίδει τους εμπνευστές αυτής στην αγάπη και το έλεος του Θεού». Απαντώντας σε ερώτηση για την υγεία του Αρχιεπισκόπου, ο μητροπολίτης Ανθιμος δήλωσε ότι δεν τον έχει επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα, θα το κάνει όμως τις επόμενες ημέρες, και το μόνο που γνωρίζει είναι ότι πλέον είναι έκδηλη η σωματική του κατάπτωση.
Πηγή: (in.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr