Δύο νεκροί, από ναρκωτικά και αυτοκτονία

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο νομό μας. Ειδικότερα το μεσημέρι μια 57χρονη στο δημοτικό διαμέρισμα της Αύρας στην Καλαμπάκα έβαλε τέλος στη ζωή της περιλούοντας το σώμα της με οινόπνευμα.

0 331

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο νομό μας. Ειδικότερα το μεσημέρι μια 57χρονη στο δημοτικό διαμέρισμα της Αύρας στην Καλαμπάκα έβαλε τέλος στη ζωή της περιλούοντας το σώμα της με οινόπνευμα. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο νομό μας. Ειδικότερα το μεσημέρι μια 57χρονη στο δημοτικό διαμέρισμα της Αύρας στην Καλαμπάκα έβαλε τέλος στη ζωή της περιλούοντας το σώμα της με οινόπνευμα, στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Η γυναίκα έπασχε από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Επίσης χθες στις 4 το απόγευμα βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο, νεκρός ένας 46χρονος τρικαλινός. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια σύριγγα που περιείχε υπολείμματα πιθανόν ναρκωτικής ουσίας και ένα δεματάκι ηρωίνης, ενός γραμμαρίου. Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, το οποίο διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: Εφημερίδα – Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr