Δρομολόγιο Καλαμπάκα – Αθήνα

Μετά τις εκλογές θα λειτουργήσει σύμφωνα με απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δρομολόγιο Καλαμπάκα – Αθήνα. Η απάντηση δόθηκε μετά από ανακοίνωση του Υφυπουργού Οικονομίας και οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα που έκανε την 21η Σεπτεμβρίου.

0 319

Μετά τις εκλογές θα λειτουργήσει σύμφωνα με απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δρομολόγιο Καλαμπάκα – Αθήνα. Η απάντηση δόθηκε μετά από ανακοίνωση του Υφυπουργού Οικονομίας και οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα που έκανε την 21η Σεπτεμβρίου.

Δρομολόγιο Καλαμπάκα - ΑθήναΜετά τις εκλογές θα λειτουργήσει σύμφωνα με απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δρομολόγιο Καλαμπάκα – Αθήνα. Η απάντηση δόθηκε μετά από ανακοίνωση του Υφυπουργού Οικονομίας και οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα που έκανε την 21η Σεπτεμβρίου. Στην συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός με τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ δήλωσε πριν την απάντηση, τα εξής:

"Πέρα από το συμβολικό χαρακτήρα που έχει η σημερινή μου παρουσία εδώ, εκφράζει τη διαρκή υποστήριξή μου στο τρένο. Με επανειλημμένες ενέργειες έχουμε βοηθήσει το σιδηρόδρομο, τόσο ως Κυβέρνηση, όσο και προσωπικά. Αναφέρομαι στη δανειοδότηση του Οργανισμού, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και βεβαίως στην πρόσφατη ενέργεια, που αφορούσε στον εξορθολογισμό των δρομολογίων.

Εκείνη την περίοδο είχα τονίσει ότι το σημαντικό θέμα της επαναφοράς του πρωινού δρομολογίου, της σύνδεσης με την Αθήνα του Ιντερσίτι, με απευθείας σύνδεση, χωρίς ανταπόκριση, ήταν για μένα "ανοιχτό". Και παρέμεινε έτσι, παρά το ότι η Κεντρική Διοίκηση του ΟΣΕ αντιδρούσε σε μία τέτοια προοπτική.

Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσα από κοντά το θέμα και είχα την ευκαιρία να κάνω επαφές με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Προκόπη Καλογιάννη.

Άμεσα, πιθανότατα και σήμερα, θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση που θα αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πρωινό δρομολόγιο θα επαναλειτουργήσει όπως παλαιότερα, χωρίς ανταπόκριση στα Παλαιοφάρσαλα.

Πολλοί μπορεί να δώσουν προεκλογική διάσταση σε αυτή την παρέμβαση. Κι αυτός ήταν ο λόγος που είχα που δεν ήθελα να υπάρξει μία τέτοια απόφαση πριν τις εκλογές. Δέχτηκα ωστόσο ως ευχάριστη πρόκληση την πρόταση των εργαζομένων να κλείσει αυτό το θέμα πριν τις εκλογές.

Η απευθείας σύνδεση δεν μπορεί να λειτουργήσει από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα, καθώς επίσης στο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Ζήτησα ωστόσο να γίνει το συντομότερο δυνατό. Και έλαβα διαβεβαιώσεις για τον επόμενο μήνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και τους εργαζόμενους. Επίσης το "Σύλλογο Φίλων του Σιδηροδρόμου Τρικάλων", που μας προσέφεραν στοιχεία, στοιχεία που βοήθησαν ώστε να διαπραγματευτούμε και να φθάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα".

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr