Δραματική η κατάσταση στην Εύβοια

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και καλλιέργειες αλλά και στις βασικές υποδομές στην Εύβοια εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και της πλημμύρας που έπληξε το νομό και προκάλεσε τον θάνατο ενός αστυνομικού, το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά χειμάρου.

0 256

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και καλλιέργειες αλλά και στις βασικές υποδομές στην Εύβοια εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και της πλημμύρας που έπληξε το νομό και προκάλεσε τον θάνατο ενός αστυνομικού, το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά χειμάρου. Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και καλλιέργειες αλλά και στις βασικές υποδομές στην Εύβοια εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και της πλημμύρας που έπληξε το νομό και προκάλεσε τον θάνατο ενός αστυνομικού, το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά χειμάρου. Χωρίς ρεύμα και νερό παραμένουν πολλές περιοχές, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα εντοπίζεται στο χωριό Μίστρος που είναι αποκλεισμένο καθώς δεν υπάρχει απο πουθενά πρόσβαση σε αυτό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχουν προκληθεί μεγάλες καταστροφές σε περισσότερα από 500 σπίτια και σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου. Τη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το πρωί τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο κ. Καρατζαφέρης παρευρέθη σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Βασιλικού όπου και παρέδωσε 30.000 Ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην προεκλογική αφισοκόλληση όλου του Νομού, για τις πρώτες ανάγκες του Δήμου.

Σε παρέμβασή του τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το κακό που έχει ξεκινήσει εδώ και τριάντα χρόνια, τον Αύγουστο να καιγόμαστε και το Σεπτέμβριο να πνιγόμαστε.

πηγή ΝΕΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr