Δοξολογία και κοπή πίτας στον δήμο Καλαμπάκας

Με το ιδιαίτερο τοπικό χρώμα κάθε χωριού γιορτάστηκε η πρωτοχρονιά στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Στον δήμο Καλαμπάκας η τοπική πολιτική ηγεσία με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Βύρων Μπουτίνα παρέστη στην επίσημη δοξολογία για την πρώτη του έτους που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος και στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ.

0 387

Με το ιδιαίτερο τοπικό χρώμα κάθε χωριού γιορτάστηκε η πρωτοχρονιά στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Στον δήμο Καλαμπάκας η τοπική πολιτική ηγεσία με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Βύρων Μπουτίνα παρέστη στην επίσημη δοξολογία για την πρώτη του έτους που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος και στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ. Με το ιδιαίτερο τοπικό χρώμα κάθε χωριού γιορτάστηκε η πρωτοχρονιά στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Στον δήμο Καλαμπάκας η τοπική πολιτική ηγεσία με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Βύρων Μπουτίνα παρέστη στην επίσημη δοξολογία για την πρώτη του έτους που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος και στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ.
Ακολούθως στο δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή δεξιώθηκαν τις αρχές τους φορείς και τους δημότες ανταλλάσσοντας ευχές.
Στην συνέχεια ο κ. Σεραφείμ ευλόγησε και μαζί με τον Δήμαρχο έκοψαν τη ν πρωτοχρονιάτικη πίτα του δήμου.
Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Σεραφείμ αναφέρθηκε στους διακριτούς ρόλους αλλά και στους κοινούς στόχους δήμου και τοπικής εκκλησίας.
«… ο δήμος είναι ο πνεύμονας και η ενορία η καρδιά της κάθε τοπικής κοινότητας που μοχθούν για την ικανοποίηση των υλικών και πνευματικών αναγκών αντίστοιχα…», υπογράμμισε ο κ. Σεραφείμ.
Τέλος ευχήθηκε στον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο η νέα χρονιά να φέρει για τον δήμο και την περιοχή μεγάλο πακέτο έργων από το Δ΄ ΚΠΣ!
Παίρνοντας αφορμή από το τελευταίο ο δήμαρχος Βύρων Μπουτίνας σημείωσε το Δ΄ ΚΠΣ είναι μεγάλο αλλά περιέργως το σταματάνε πριν τις σιδηροδρομικές γραμμές.
Ο κ. Μπουτίνας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που συμμετείχαν στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να βάλει τον δήμο και την περιοχή σε τροχιά αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης.
Επίσης ο κ. Μπουτίνας ευχαρίστησε όλους τους δημότες καθώς και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που βρέθηκαν κοντά του.
«… σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα αλλά συνεχίζουμε με εντατικότερους ρυθμούς την προσπάθεια….», κατέληξε.
Τέλος ευχήθηκε καλή και ειρηνική χρονιά για όλους τους δημότες.
Να πούμε ότι η πίτα του δήμου ανέδειξε δύο τυχερά ζευγάρια που αντιστοιχούσε σε δύο ταξίδια στο Πήλιο. Τέλος ο δήμαρχος επισκέφθηκαν τα ρογκατσάρια της Βλαχάβας για να πουν με τον δικό τους τρόπο ευχές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr