Δηλώσεις του προέδρου του Α.Ο Τρίκαλα

"Η ιστορία των Τρικάλων και η βαριά φανέλα δεν επιτρέπουν σε κανένα να είναι αδιάφορος". "Δίνω το δικαίωμα στους φιλάθλους να ζητάνε τα χρήματα που πλήρωσαν πίσω αν δεν είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση."

0 253

"Η ιστορία των Τρικάλων και η βαριά φανέλα δεν επιτρέπουν σε κανένα να είναι αδιάφορος". "Δίνω το δικαίωμα στους φιλάθλους να ζητάνε τα χρήματα που πλήρωσαν πίσω αν δεν είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση."

"Η ιστορία των Τρικάλων και η βαριά φανέλα δεν επιτρέπουν σε κανένα να είναι αδιάφορος" "Δίνω το δικαίωμα στους φιλάθλους να ζητάνε τα χρήματα που πλήρωσαν πίσω αν δεν είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση."

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μάθει σύντομα για ποιόν και για ποιούς αγωνίζεται."

"Τελευταία φορά που επιτρέπω να παρουσιάσει ο ΑΟΤ με αυτό το κακό πρόσωπο."

"Θα ήθελα ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τους φιλάθλους των Τρικάλων από τα βάθη της καρδιάς μου. Γιατί μας συμπαραστάθηκαν και μας συμπαραστέκονται από την πρώτη στιγμή στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να επιστρέψει ο ΑΟΤ εκεί που ανήκει.

Στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Και τους ευχαριστώ που από το υστέρημά τους, προσπαθούν να έρθουν κοντά μας για να στηρίξουν την ομάδα. Δυστυχώς το ποδοσφαιρικό τμήμα για ακόμη ένα παιχνίδι και ακόμη μια φορά δεν στάθηκε αντάξιο των περιστάσεων. Η απογοήτευση για την κακή εικόνα προβλημάτισε όλους τους Τρικαλινούς και θέλω να τονίσω υπεύθυνα πως αν η ομάδα παρουσιάσει ξανά αυτό το απογοητευτικό πρόσωπο, ο Τρικαλινός φίλαθλος θα έχει το δικαίωμα την ώρα που αποχωρεί από το γήπεδο να ζητήσει πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου που πλήρωσε. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπω να παρουσιάσει ο ΑΟΤ αυτό το κακό πρόσωπο. Και θέλω να τονίσω ποιος όποιος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταλάβει που αγωνίζεται καλό θα είναι να ανοίξει την πόρτα της εξόδου μόνος του. Η ιστορία των Τρικάλων και η βαριά φανέλα δεν επιτρέπουν σε κανένα να είναι αδιάφορος. Στον ΑΟΤ πρέπει να ανήκουν ποδοσφαιριστές που εκτιμούν αρχικά τον φίλαθλο κόσμο και εν συνεχεία την ιστορία της ομάδας. Είμαι σίγουρος πάντως πως τα Τρίκαλα του χρόνου θα αγωνίζονται στην Β΄ Εθνική. Το έχω πει και θα το ξαναπώ για ακόμη μια φορά. Τα Τρίκαλα είναι για μεγαλύτερες κατηγορίες. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μάθει σύντομα για ποιόν και για ποιούς αγωνίζεται. Εάν το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν το κατανοήσει γρήγορα, δηλώνω κατηγορηματικά πως από τον επόμενο αγώνα, όποιος ποδοσφαιριστής δεν υπερβεί τον εαυτό του και δεν «ιδρώσει» για την φανέλα που φορά, θα οδηγηθεί στην έξοδο. Θέλω και θέλουμε όλοι οι Τρικαλινοί να δούμε μια ομάδα που θα είναι αντάξια των προσδοκιών μας.

Ο φίλαθλος και πρόεδρος του ΑΟΤ"

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr