Γιορτή ανόδου για τον Εθνικό Καλαμπάκας

Το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Καστρακίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την άνοδο του Εθνικού στη Δ’ Ε­θνική όπου παράλληλα γιορτά­στηκε και η συγχώνευση των δύο ομάδων.

0 451

Το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Καστρακίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την άνοδο του Εθνικού στη Δ’ Ε­θνική όπου παράλληλα γιορτά­στηκε και η συγχώνευση των δύο ομάδων.

Ethnikos_fiestaIMG_5428.jpgΤο απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Καστρακίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την άνοδο του Εθνικού στη Δ’ Ε­θνική όπου παράλληλα γιορτά­στηκε και η συγχώνευση των δύο ομάδων.

Η νέα διοίκηση προχώρησε και σε μία κίνηση η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων. Πριν από το φιλι­κό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομά­δων τίμησε δύο παλαίμαχους πο­δοσφαιριστές οι οποίοι έχουν α­φήσει τη σφραγίδα τους στις δύο ομάδες.

Τιμήθηκε λοιπόν ο Γιώργος Τζιουφέτας ο οποίος σαν παίκτης – προπονητής είχε οδηγήσει την ο­μάδα για πρώτη φορά στην ιστο­ρία της στην Α’ Ερασιτεχνική κα­τηγορία την περίοδο 1995-1996, ενώ ήταν στον πάγκο του Κα­στρακίου και σε άλλες αγωνιστι­κές χρονιές.

Ακόμη τιμήθηκε ο παλαιός τερ­ματοφύλακας του Εθνικού, Γιώρ­γος Ζαρόπουλος ο οποίος πρό­σφερε τις υπηρεσίες του επί σει­ρά ετών στην ομάδα.

Πριν από τις βραβεύσεις το τε­λετουργικό περιείχε πολλά αναμ­μένα βεγγαλικά καθώς και πυρο­τεχνήματα.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Εθνικού Ηλίας Γραββάνης μί­λησε στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων και αναφέρθηκε στην συγχώνευση τονίζοντας πως όλα αυτά γίνονται ώστε να εμφα­νιστεί μία δυνατή ομάδα στο χώ­ρο των Εθνικών κατηγοριών και η οποία θα αντιπροσωπεύει μία πο­λυπληθής περιοχή του Νομού Τρικάλων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθη­κε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο Καστράκι και τον Εθνικό όπου οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σαν δύο ξεχωριστές για πρώτη φορά. Μά­λιστα τη σέντρα την έκαναν ο πρόεδρος της νέας ομάδας Αντώ­νης Γραββάνης και ο αντιπρόεδρος κ. Παύλος Καρακώστας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Καστράκι νίκησε με 8-2. Οι δύο ομάδες αποτελούνταν από παίκτες και των δύο μέχρι τώρα ξεχωριστών σωματείων, ενώ πή­ραν μέρος κι αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Πρόσωπο του παιχνιδιού ήταν ο Παναγιώτης Βλάχος ο οποίος ση­μείωσε χατ-τρικ, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα τα σημείωσαν οι Ζαρακότας (2), Βαβίτσας, Μπαούτης και Δ. Τζιουφέτας. Για τον Εθνικό τα γκολ σημείωσαν οι Πράπας και Πρεκατές.

Ορισμένα τέρματα ήταν εντυ­πωσιακά όπως αυτά του Πρεκα­τέ και του Μπαούτη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η νέα διοίκηση παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές αλλά και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της νέας ομάδας, στην ταβέρνα «Ζιώγας» στο Καστράκι.

 

 

Ethnikos_fiestaIMG_5444.jpg
τα δυο τιμώμενα πρόσωπα. Οι κ.κ Γιώργος Τζουφέτας και Γιώργος Ζαρόπουλος
Ethnikos_fiestaIMG_5451.jpg
Τον κ. Ζαρόπουλο συγχαίρει ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού κ. Γραββάνης Ηλίας…
Ethnikos_fiestaIMG_5459.jpg
ενώ τον κ. Τζουφέτα ο νέος αντιπρόεδρος κ. Παύλος Καρακώστας
Ethnikos_fiestaIMG_5469.jpg
τα κιβώτια με τις σαμπάνιες στον αγωνιστικό χώρο…
Ethnikos_fiestaIMG_5476.jpg
Ethnikos_fiestaIMG_5470.jpg
οι κ.κ Γιάννης Κουρούπας, υπεύθυνος τύπου στο νέο Δ.Σ μαζί με τον κ. Γιώργο Μπούσμπα, Γενικό Γραμματέα της ομάδας
Ethnikos_fiestaIMG_5515.jpg
Ο Τέλης Βαβιτσας που έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου…
Ethnikos_fiestaIMG_5517.jpg
Ο Γιάννης Γιαννακάκης που έπαιξε τον ρόλο του "Γιατρού" στην ομάδα του Βράχου Καστρακίου..
Ethnikos_fiestaIMG_5520.jpg
Τα περισσότερα μέλη της νέας διοίκησης του Εθνικού Βράχος Καστρακίου….
Ethnikos_fiestaIMG_5563.jpg
Οι Ηλίας και Αντώνης Γραββάνης με τον προπονητή του Εθνικού, Γιώργο Ράτζα που κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στην Δ Εθνική Κατηγορία
Ethnikos_fiestaIMG_5349.jpg
κάτι το οποίο θα σκέφτονται καλά οι φιλοξενούμενες ομάδες φτάνοντας στο γήπεδο του Καστρακίου..
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr