Βόμβα μεγατόνων από την Περιστέρα που απέκλεισε τον Κλοκοτό

Όταν το καλοκαίρι ιδρύονταν ο Άρης Περιστέρας ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας δεν θα περίμενε ότι η ομάδα τους που αγωνίζεται στην Α1 θα περνούσε στους 8 του κυπέλλου Τρικάλων. Χθες ο Άρης Περιστέρας πρόσθεσε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην νεοσύστατη ιστορία του.

0 409

Όταν το καλοκαίρι ιδρύονταν ο Άρης Περιστέρας ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας δεν θα περίμενε ότι η ομάδα τους που αγωνίζεται στην Α1 θα περνούσε στους 8 του κυπέλλου Τρικάλων. Χθες ο Άρης Περιστέρας πρόσθεσε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην νεοσύστατη ιστορία του.

Όταν το καλοκαίρι ιδρύονταν ο Άρης Περιστέρας ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας δεν θα περίμενε ότι η ομάδα τους που αγωνίζεται στην Α1 θα περνούσε στους 8 του κυπέλλου Τρικάλων. Χθες ο Άρης Περιστέρας πρόσθεσε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην νεοσύστατη ιστορία του. Μετά τα Ανταλλάξιμα, την Κρύα Βρύση και το Δενδροχώρι, η ομάδα του Σάκη Κεραμά πραγματοποίησε την έκπληξη της φάσης των 16. Απέκλεισε στην έδρα του Κλοκοτού την τοπική ΑΣΠΙΔΑ με 2 – 4 και πήρε το εισιτήριο για τους 8 του κυπέλλου Τρικάλων. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το νεοϊδρυθέν σωματείο αγωνίζονταν για 77 λεπτά με δέκα παίκτες και η νίκη πρόκριση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Στο 6΄ο Παπαευθυμίου σέντραρε και ο Μουρατίδης πέτυχε το 1 – 0. Τα πράγματα στο 13΄φάνηκαν να γίνονται ακόμη πιο ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ο γκολκίπερ Βαΐου της Περιστέρας, καθώς έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μπαζίμας. Στο 50΄ μάλιστα ο Κλοκοτός πέτυχε και δεύτερο γκολ και πάλι με τον νεαρό Μουρατίδη, ο οποίος έγραψε το 2 – 0. Από κει έπειτα όμως ο Άρης ξύπνησε και μεταμορφώθηκε σε ομάδα Α΄ Ερασιτεχνικής και έκανε τον Κλοκοτό να μοιάζει με ομάδα Β1 κατηγορίας. Αν και με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Σάκη Κεραμά μείωσε σε 2 – 1 στο 56΄με τον Κουτσόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 62΄ο Τσιλικής άλλαξε ωραία με τον Κατσιαμάνη και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 2 – 2. Στο 67΄μάλιστα ο Άρης πήρε το προβάδισμα. Ο Τάτσιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσιλίκης που καραδοκούσε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2 – 3. Η μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε στο 72΄. Ο Τάτσιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κατσιαμάνης με πλασέ στο πρώτο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 4.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Κλοκοτού, Λεωνίδας Γκουλίτος έθεσε την παραίτηση του στην διοίκηση.

Κλοκοτός: Τίκας, Μάζης, Ζανιάς(20΄Κίτσας), Καρανάσιος, Παπαευθυμίου, Εμαννουήλ, Καραμάνος(75΄Τζίρμπης Β.), Μουρατίδης, Καπνουτζής Π., Καπνουτζής Αχ., Θεοδώρου.

Άρης Περιστέρας: Βαΐου, Κεραμάς, Κουτσόπουλος(64΄Παπαβασιλείου), Γκατζής(55΄Μπαρμπαρούσης), Μπαζίμας, Τάτσιος, Λιατσικούρας, Γκιάτας, Τσιλίκης, Ελευθερίου(46΄Πώχος), Κατσαμάνης.

 

peristera_klokotosDSC_1236.jpg
peristera_klokotosPC230525.jpg

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr