Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο

Βαρύς είναι ο εβδομαδιαίας απολογισμός τροχαίων ατυχημάτων στο νομό Τρικάλων. Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Τρικάλων, σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

0 444

Βαρύς είναι ο εβδομαδιαίας απολογισμός τροχαίων ατυχημάτων στο νομό Τρικάλων. Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Τρικάλων, σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. troxaiotrΒαρύς είναι ο εβδομαδιαίας απολογισμός τροχαίων ατυχημάτων στο νομό Τρικάλων. Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Τρικάλων, σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.
Το βράδυ της Κυριακής στο 47ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας- Τρικάλων, τραυματίστηκε θανάσιμα ο Σωτήριος Ευαγγέλου Ράρρας, γεννηθείς το 1969 στα Τρίκαλα, κάτοικος εν ζωή δημοτικού διαμερίσματος Κλοκωτού του δήμου Οιχαλίας. Το τροχαίο σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Το πρωί του Σαββάτου μια 35χρονη έχασε τη ζωή της όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια εκτράπηκε της πορείας του.
Συλλήψεις για πλαστά ευρώ
Επίσης, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κάτοικοι Θεσσαλονίκης, 43 και 18 χρονών αντίστοιχα, διότι διέθεσαν σε καταστήματα της αγοράς των Τρικάλων τρία πλαστά χαρτονομίσματα των εκατό ευρώ.
Για το ίδιο χρονικό διάστημα 39 συνεργεία πραγματοποίησαν αλκοτέστ σε 770 οδηγούς αυτοκινήτων και βεβαίωσαν 19 παραβάσεις για δύο από τις οποίες οι παραβάτες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, ενώ άλλά 19 συνεργεία βεβαίωσαν 129 παραβάσεις των ορίων ταχύτητας.
Επίσης ελέγχθηκαν 71 δίκυκλα και βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 4 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 8 για στέρηση άδειας οδήγησης, 1 για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, 1 για στέρηση ασφαλιστηρίου και 7 λοιπές παραβάσεις.
Για την προηγούμενη εβδομάδα είχε ορισθεί η παράβαση χρήσης κινητού τηλεφώνου και βεβαιώθηκαν κατά τους ελέγχους οκτώ παραβάσεις, ενώ για την εβδομάδα που διανύουμε ορίστηκε η παραβίαση ορίου ταχύτητας.
Γενικά το τμήμα Τροχαίας Τρικάλων συνεχίζει τις συμβουλές αναφέροντας πως οι οδηγοί οφείλουν να είναι προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να μην οδηγούν όταν έχουν καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά, να κινούνται στο προοριζόμενο για την κυκλοφορία των οχημάτων τους ρεύμα κυκλοφορίας και να ρυθμίζουν την ταχύτητα των οχημάτων τους σύμφωνα με τις συνθήκες του οδοστρώματος, να μην παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας και να μην κάνουν αντικανονικά προσπεράσματα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου οι έλεγχοι μέθης θα είναι καθημερινοί και αυξημένοι με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr