Α1 – Έβρεξε γκολ

Έβρεξε γκολ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας καθώς οι ομάδες της περιοχής μας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στα γήπεδα του νομού.

0 253

Έβρεξε γκολ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας καθώς οι ομάδες της περιοχής μας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στα γήπεδα του νομού.

Έβρεξε γκολ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας καθώς οι ομάδες της περιοχής μας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στα γήπεδα του νομού. Στα "πάνω" τους οι: Νίκος Στεφόπουλος της Χρυσομηλιάς που πέτυχε τα 4 γκολ της ομάδας, ο Λίτσιος της Διάβας που πέτυχε τα 2 από τα 5 γκολ και ο Γεροδημόπουλος της Κρύας Βρύσης που πέτυχε και εκείνος τα 2 από τα 5 γκολ.

Συγκεκριμένα:

Πιαλεία – Δόξα Διάβας: Από το πρώτο ημίχρονο η Δόξα Διάβας καθάρισε την Πιαλεία που έπαιζε στο γήπεδο της προαναφερόμενης ομάδας  με σκορ 0 – 5. Τα γκολ για την Δόξα Διάβας πέτυχαν οι: Λίτσος στο 3′, Παπαγεωργόπουλος στο 14′, Λίτσιος στο 17, Γραβάνης στο 27′ με σουτ από το κέντρο και ο Αβραμόπουλος λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. 

Κρύα Βρύση – Γοργογύρι: Σε μεγάλη φόρμα η ομάδα της Κρύας Βρύσης συνεχίζει να ρίχνει γκολ στους αντιπάλους της. Στο παιχνίδι με το Γοργογύρι πέτυχε 5 γκολ έναντι 0 της αντίπαλης ομάδας. Τα γκολ πέτυχαν οι: Γεροδημόπουλος 2, Κώστας Τσίτσαρης, Κύργος και Τάτσιος με πολύ καλό συνδυασμό  του Κουβελά Ν.

 

Νίκος Στεφόπουλος

Ο Νίκος Στεφόπουλος πέτυχε τα τέσσερα γκολ της Χρυσομηλιάς

Παλαιομονάστηρο – Χρυσομηλιά: Μεγάλη η εμφάνιση της Χρυσομηλιάς μέσα στο Παλαιομονάστηρο που έφυγε με νίκη και τέσσερα γκολ παίρνοντας του πολύτιμους βαθμούς της νίκης, μπαίνοντας έτσι για τα καλά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Και τα τέσσερα γκολ πέτυχε ο περυσινός σκορερ της Β1 Νίκος Στεφόπουλος. Τελικό σκορ 0 – 4

 

Άρης Περιστέρας – Δροσερό:  Δεν τα κατάφερε ο Άρης Περιστέρας να πάρει την νίκη μέσα στο γήπεδο της Περιστέρας αν και μέχρι το 87′ περίπου ήταν μπροστά στο σκορ. Τα 2 γκολ της Περιστέρας πέτυχαν οι: Τάτσιος και Μπουτίνας. Τελικό σκορ 2 – 3.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr