Α.Ο. ΔΟΞΑ-ΔΙΑΒΑΣ – ΒΑΛΤΙΝΟ 2-3

Ένα ντέρμπι με τα όλα του διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Διάβας . Δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας αφού η μία (Βαλτινό) είναι ήδη στην Α΄ Ερασιτεχνική και η άλλη έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα από τα πλέον αξιόμαχα σύνολα του Α΄ Ομίλου .

0 428

Ένα ντέρμπι με τα όλα του διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Διάβας . Δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας αφού η μία (Βαλτινό) είναι ήδη στην Α΄ Ερασιτεχνική και η άλλη έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα από τα πλέον αξιόμαχα σύνολα του Α΄ Ομίλου .

Ένα ντέρμπι με τα όλα του διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Διάβας . Δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας αφού η μία (Βαλτινό) είναι ήδη στην Α΄ Ερασιτεχνική και η άλλη έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα από τα πλέον αξιόμαχα σύνολα του Α΄ Ομίλου . Όσον αφορά το ματς είχαμε την επιβεβαίωση του νόμου του ποδοσφαίρου , αφού οι Διαβήτες έχαναν σωρεία ευκαιριών , με τον Κατάκο να αναδεικνύεται σε mvp της συνάντησης και τους φιλοξενούμενους να δέχονται με μεγάλη ευχαρίστηση τα τραγικά και παιδαριώδη λάθη της άμυνας της Δόξας . Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ και να προσφέρουν τρομερό θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στη Διάβα . 

Δυστυχώς σε έναν τόσο πολύ δυνατό , όμορφο και σε αθλητικά πλαίσια αγώνα , ο διαιτητής κ. Χρήστος Μυλωνάς ήταν σε πολύ κακή μέρα αφήνοντας με παράπονα και τις δύο ομάδες , αλλά κυρίως τους γηπεδούχους με τον μη καταλογισμό στο 13ο λεπτό της κόκκινης κάρτας στον Κατάκο και την ακύρωση ενός πεντακάθαρου γκολ του Χολέβα ως οφσάιντ στο 58ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 . Μέχρι και οι άνθρωποι του Βαλτινού έλεγαν ότι το γκολ ήταν πεντακάθαρο .

Φάσεις – γκολ .

13 : Ο Κατάκος πιάνει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή προ του επερχόμενου Στεφόπουλου (που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ) και ο διαιτητής κ. Χ.Μυλωνάς δίνει το φάουλ δείχνοντας προς έκπληξη όλων την κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ , παρότι ήταν ο τελευταίος παίχτης της άμυνας .

14 : Την εκτέλεση του φάουλ αναλαμβάνει ο Αναστογιάννης και ο Κατάκος αποσοβεί με πολύ μεγάλη επέμβαση το γκολ .

15΄ 0-1 : Στην αντεπίθεση ο Ρούκας βγαίνει τετατέτ και με πλασέ ανοίγει το σκορ .

21΄ 1-1 : Ο Γιώργος Παπανικολάου με κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφαρίζει .

39΄ : Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Αναστογιάννη και πάλι ο Κατάκος σώζει για το Βαλτινό .

52΄ : Σουτ του Ψαρρά η μπάλα στο δοκάρι .

58΄ : Ο Χολέβας σκοράρει αλλά ο επόπτης κ. Βασίλης Πάντος σηκώνει λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ .

69΄ : Ωραίο σουτ του Νίκου Στεφόπουλου αλλά ο Κατάκος φώναξε για μία ακόμη φορά παρόν .

71΄ : Βολίδα του Παπανικολάου και πάλι ο Κατάκος ήταν εκεί .

75΄ 1-2 : Ο Γιώργος Ν. Κόνης με αυτογκόλ δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους .

86΄ 2-2 : Ο Γιώργος Ν. Κόνης βγάζει μπαλιά διαβήτη για τον Νίκο Στεφόπουλο , ο οποίος με σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα από τα πιο ωραία γκολ του πρωταθλήματος σημειώνοντας το 16ο προσωπικό γκολ για τη φετινή σαιζόν .

88΄ 2-3 : Ο Χρήστος Κόνης με αυτογκόλ γράφει το τελικό 2-3 .

 
Α.Ο. ΔΟΞΑ-ΔΙΑΒΑΣ

Κωτούλας Σπύρος , Παπανικολάου Γεώργιος (76 Κόνης Ι. Γεώργιος) , Χολέβας Γεώργιος (79 Λίτσιος Κώστας) , Στεφόπουλος Δημήτριος , Αβραμόπουλος Τέρης (57΄ Βαβίτσας Κώστας) , Αναστογιάννης Παναγιώτης , Στεφόπουλος Νικόλαος , Φορτούνης Χρήστος , Κόνης Χρήστος , Κόνης Ν. Γεώργιος , Τάμπας Βασίλειος .

ΒΑΛΤΙΝΟ

Κατάκος , Σκαπέτης , Περνέζα , Σταμούλης Α , Καραγιώργος , Σταμούλης Αθ , , Ψαρράς , Μπακάλης , Σχόλης (78 ΄ Γεωργίου) , Ρούκας , Σπυρόπουλος .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr