Α’ Εθνική Ανακοινώθηκε κι ο Ντάρμπισιρ!

0 249

Ανακοινώθηκε κι ο Ντάρμπισιρ! «Να βελτιωθώ και να σκοράρω περισσότερο», δήλωσε

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι (κι αυτός) από την Τρίτη ο Ματ Ντάρμπισιρ! Ο Άγγλος στράικερ αφίχθη στην Αθήνα το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οδηγήθηκε κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, έγινε αυτό που ήθελα, δηλαδή να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο την επόμενη σεζόν και να μπορέσω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ», επισήμανε στις δηλώσεις του Άγγλος επιθετικός, για να καταλήξει:

«Αυτό που ανυπομονώ πλέον είναι να ενσωματωθώ στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Είναι φανταστικό το συναίσθημα που θα παίξω ξανά στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω. Αυτό που θέλω τώρα είναι απλά να δουλέψω».

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αγγλου, διεθνή επιθετικού Ματ Ντάρμπισιρ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ποιος είναι ο Ματ Ντάρμπισιρ

Ο Ματ Ντάρμπισιρ γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1986 στο Great Harwood της Αγγλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, για να μεταπηδήσει Μπλάκμπερν Ρόβερς, από την οποία τον αποκτά τώρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Με την μέχρι σήμερα ομάδα του έχει αγωνιστεί σε 63 αγώνες, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί ως δανεικός στην Πλύμουθ (12 συμμετοχές), στην Ρέξαμ, με την οποία σε 16 αγώνες πέτυχε 10 γκολ, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε στην Ελλάδα και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τη μορφή δανεισμού για να αποκτηθεί στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Με την ομάδα μας αγωνίστηκε σε 7 αγώνες Πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ με τα γκολ του στον ημιτελικό με τον Π.Α.Ο.Κ. και στον τελικό με την Α.Ε.Κ., έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ματ Ντάρμπισιρ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr