Α’ ΕΠΣΤ – Τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο 7 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

0 380

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο 7 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το πιο ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί στον Κλοκοτό όπου η Ασπίς υποδέχεται σε γειτονικό ντέρμπι την Φαρκαδόνα. Με δεδομένα τα προβλήματα της ΑΕΦ και την δίψα των παικτών του Σωτήρη Κυρίτση το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα τα Μετέωρα που συγκατοικούν με τους «μπλε» στην κορυφή έχουν θεωρητικά δύσκολη έξοδο στην Μεγάρχη κόντρα στην Δόξα. Γενικότερα η αγωνιστική περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις ενώ όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00.

Στο «Σωτήρης Ζηντζιώβας»

Να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού θέλει ο Αχιλλέας. Η ομάδα του Γιώργου Τσίνα δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και  το σωματείο της Μπάρας υποδέχεται το Νεοχώρι. Ο Διγενής από την πλευρά του που πραγματοποιεί αξιοσέβαστη πορεία θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Διαιτητές: Μανασής Κ., Κουτσάγιας – Ανδριόπουλος.

Στην Μεγάρχη

Με δεδομένη την πολύ καλή πορεία της Μεγάρχης στο πρωτάθλημα η  έξοδος των Μετεώρων κρύβει κινδύνους. Η Δόξα αγωνίζεται απελευθερωμένη από το άγχος αφού οι βαθμοί που συγκέντρωσε θα τις δώσουν μια άνετη παραμονή. Οι παίκτες των Λαγάρα-Τσιγάρα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο κόντρα στην ομάδα της Καλαμπάκας η οποία καίγεται για το τρίποντο με τους παίκτες του Βασίλη Γκούμπλια να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Διαιτητές: Τουτούκης, Καπερώνης – Βουτσελάς.

Στο Λογγάκι

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Φαρκαδόνα και Παραληθαίους η Δήμητρα/Απόλλων θα επιδιώξει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Οι Απολλωνιστές των Γκαραγκάνη-Γιαγιάκου υποδέχονται ωστόσο το σκληροτράχηλο Βαλτινό με τους παίκτες του Άρη Μπαούση να είναι ικανοί για κάθε αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μυλωνάς Χ., Λάμπρος – Νίκου.

 

Στο «Χρήστος Κωνσταντίνου»

Να πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία θέλει το Πετρωτό που προσπαθεί να καλύψει  το χαμένο έδαφος και να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η Θύελλα υποδέχεται την Φανερωμένη η οποία αν συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις τότε δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Διαιτητές: Γαντζούλας, Τσιούλης – Μπλέτσας.

Στο Αθλητικό Κέντρο Πυργετού

Με τον Γιώργο Λαγάρα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο Πυργετού οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στην έδρα τους, τους Παραληθαίους. Ο Δικέφαλος θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού αλλά οι παίκτες του Ξενοφών Πάτρα μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι.

Διαιτητές: Αποστόλου, Πάντος – Κούρεντας.  

Στις Εγκαταστάσεις Τέλλιος

Αν υπάρχει ένα φαβορί στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση και το Γενέσι αυτό δεν είναι άλλο από το σωματείο του Δήμου Κόζιακα. Σε θεωρητικό πάντα επίπεδο οι παίκτες του Ρούλη Τσαντήλα θα έχουν το πάνω χέρι κόντρα στο σωματείο του Αχιλλέα Μπούτα που δεν μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία με δεδομένη τη χαμηλή συγκομιδή βαθμών.

Διαιτητές: Γρατσάνης, Μυλωνάς Ν. – Στεφόπουλος.

 

Στον Κλοκοτό

Το πρόγραμμα φωτιά για την πρωτοπόρο Φαρκαδόνα συνεχίζεται. Η ΑΕΦ δοκιμάζεται  στον γειτονικό Κλοκοτό σε ένα ματς που εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει και το γόητρο λόγω του χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι. Η Ασπίς του Σωτήρη Κυρίτση που παλεύει όλα τα παιχνίδια θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και κόντρα στην ομάδα του Ηλία Σελιώνη που έχει αρκετές απουσίες έχει δικαίωμα στο όνειρο. Να θυμίσουμε πως από τους «μπλε» δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Τιούτιος, Παπαρίζος και Νικούλι ενώ ο Ντατιανίδης ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Τα βλέμματα συγκεντρώνονται λοιπόν στον Κλοκοτό όπου το ματς αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαιτητής: Μάμαλης, Τζοφώλης – Μπαιρακτάρης.

Στο Κηπάκι

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στο Κηπάκι ανάμεσα στην ΑΕΤ και το Φλαμούλι με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για τους δικούς τους λόγους. Το πείραμα των «κόκκινων» με τους νεαρούς παίκτες φαίνεται να πέτυχε ενώ από την άλλη το Φλαμούλι λόγω κακών συγκυριών δεν έχει μαζέψει τους βαθμούς που θα ήθελε. Η ομάδα του Τάκη Ρούσσα είναι πάντως αυτή που καίγεται για τους βαθμούς καθώς πάντα το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών και οι «οράνιε» σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να βρεθούν σε δύσκολη θέση.  

Διαιτητές: Οικονόμου, Νιώτη – Πάφης.

Συνοπτικά η 18η αγωνιστική

Μπάρα – Νεοχώρι

Μεγάρχη – Μετέωρα

Δήμητρα/Απόλλων – Βαλτινό

Πετρωτό – Φανερωμένη

Πυργετός – Παραληθαίοι

Αναγέννηση – Γενέσι

Κλοκοτός – Φαρκαδόνα

Κόζιακας – Δενδροχώρι 0-3 α.α

ΑΕΤ – Φλαμούλι

 

Η βαθμολογία

ΟΜΑΔΕΣ        Β          Ν-Ι-Η  ΤΕΡΜΑΤΑ

1.. Φαρκαδόνα  51        17-0-1 57-10

2.. Μετέωρα     51        17-0-1 66-9

3.. Δήμητρα/Απόλλων  37        12-1-5 42-20

4.. Νεοχώρι      32        10-2-6 34-26

5.. Γενέσι         32        10-2-6 36-38

6.. Παραληθαίοι           30        9-3-6   37- 29

7.. Βαλτινό       30        9-3-6   23-20

8.. Μεγάρχη     29        9-2-7   34-33

9.. Πετρωτό      28        8-4-6   34-24

10. ΑΕΤ           27        7-6-5   27-19

11. Μπάρα 24        6-6-6   30-25

12. Φλαμούλι  24        7-3-8   30-28

13. Κλοκοτός  21        6-3-9   38-37

14. Πυργετός   21        5-6-7   23-30

15. Φανερωμένη         11        3-2-13 22-51

16. Δενδροχώρι           11        3-2-13 20-56

17. Αναγέννηση          4          1-1-16 8-52

18. Κόζιακας   ——————————-          

 

 

Οι πρώτοι σκόρερ

Τσικρικάς Παραληθαίοι 19

Γκαρνάρας Μετέωρα 15

Ρούκας Βαλτινό 13

Καλύβας Γ. Φλαμούλι 12

Κεραμάς Μετέωρα 12

Φιλιππίδης Κλοκοτός 12

Τσίλιας Φαρκαδόνα 11

Ανδρέου Βασ. Πετρωτό 10

Λαγόπουλος Φαρκαδόνα 10

Τριγώνης Μεγάρχη 10

Τσιγάρας Μεγάρχη 10

Αγγελόπουλος Γενέσι 9

Καραΐσκος Α. Μετέωρα 9

Νίτας Φαρκαδόνα 9

Χοτζάι Χ. Δήμητρα/Απόλ. 9

Τέλλιος Νεοχώρι 9

Καραλής Απ. Γενέσι 8

Κοτρώτσιος Π. ΑΕΤ 8

Νικούλι Φαρκαδόνα 8

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr