Αυτοκτονία 84χρονου από το Ορθοβούνι

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν έναν ηλικιωμένο από το Ορθοβούνι Καλαμπάκας να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, πρόκειται για έναν 84χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του στο Ορθοβούνι, έχοντας αυτοτραυματισθεί θανάσιμα με μαχαίρι.

0 768

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν έναν ηλικιωμένο από το Ορθοβούνι Καλαμπάκας να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, πρόκειται για έναν 84χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του στο Ορθοβούνι, έχοντας αυτοτραυματισθεί θανάσιμα με μαχαίρι. Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν έναν ηλικιωμένο από το Ορθοβούνι Καλαμπάκας να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, πρόκειται για έναν 84χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του στο Ορθοβούνι, έχοντας αυτοτραυματισθεί θανάσιμα με μαχαίρι.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Ωστόσο για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 84χρονου, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας που διενεργεί την προανάκριση, παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr