Απόπειρα αυτοκτονίας από φοιτήτρια στη Λάρισα

Από μία «κλωστή» κρέμεται η ζωή φοιτήτριας στη Λάρισα η οποία έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της θεσσαλικής πόλης, η 21χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Χριστιανικό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ευαγγελικής Εκκλησίας.

0 395

Από μία «κλωστή» κρέμεται η ζωή φοιτήτριας στη Λάρισα η οποία έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της θεσσαλικής πόλης, η 21χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Χριστιανικό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ευαγγελικής Εκκλησίας. Από μία «κλωστή» κρέμεται η ζωή φοιτήτριας στη Λάρισα η οποία έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της θεσσαλικής πόλης, η 21χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Χριστιανικό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ευαγγελικής Εκκλησίας. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 12.25 το μεσημέρι και προκάλεσε σοκ σε όσους περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.
Αν και την πτώση της ανέκοψε μία μαρκίζα, η κοπέλα έπεσε με δύναμη στον ακάλυπτο χώρο, στο πίσω μέρος του κτιρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η άτυχη φοιτήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η φοιτήτρια, που κατάγεται από την Καλαμπάκα, διέμενε τους τελευταίους μήνες στο κέντρο της πόλης με την αδερφή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ανέβηκε στην πολυκατοικία με σκοπό να πέσει στο κενό, από πίσω της έτρεξε ένας φίλος της, προκειμένου να την εμποδίσει να κάνει πράξη αυτό που σκεφτόταν. Ωστόσο, ο νεαρός δεν πρόλαβε να τη σταματήσει και η 21χρονη επιχείρησε το απονενοημένο διάβημα. Πάντως, άτομα που γνώριζαν τη νεαρή γυναίκα λένε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr