Ακρωτηριάστηκε 5χρονος από κροτίδα στη Λάρισα

0 319


Η τραγική αβλεψία ενός πατέρα, λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για το ίδιο του το παιδί στη Λάρισα… Το μόλις 5 ετών αγοράκι ανακάλυψε κρυμμένες κροτίδες και παίζοντας με αυτές, προκάλεσε έκρηξη που ακρωτηρίασε το δεξί του χέρι!

Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παιδί, όταν μπήκε στο αυτοκίνητο του πατέρα του και άρχισε να ψάχνει τα ντουλάπια… Σε ένα από αυτά, βρήκε κρυμμένες κάποιες κροτίδες που είχαν ξεχάσει από το Πάσχα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου οι γονείς του. Άρχισε να τις περιεργάζεται και, μέσα στην παιδική του αφέλεια, προσπάθησε να τις ανάψει χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα του αυτοκινήτου!

Όπως ήταν επόμενο, οι κροτίδες έσκασαν στα χέρια του… Κι επειδή βρισκόταν μέσα στον κλειστό χώρο του αυτοκινήτου, η εκτόνωση των αερίων ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι αν η πυροδότηση γινόταν στο ύπαιθρο! Από το ωστικό κύμα, ακρωτηριάστηκε το δεξί χέρι του πεντάχρονου στο ύψος της παλάμης, ενώ τραυματίστηκε και στο θώρακα!

Αλλόφρονες οι γονείς του, ακούγοντας την έκρηξη έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και βρήκαν το παιδί τους αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ μέσα στο αυτοκίνητο που είχε γεμίσει καπνούς! Αμέσως μετέφεραν το αγοράκι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και από εκεί στη συνέχεια στο εφημερεύον Γενικό νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όμως, η σοβαρότητα της κατάστασής του έκανε αναγκαία τη διακομιδή του στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων για νοσηλεία. Ο μικρός έχασε το δεξί του χέρι, όμως γλίτωσε τη ζωή του. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές στη Λάρισα διερευνούν τις ευθύνες των γονιών του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr