Αιφνίδιος θάνατος 32χρονου Τρικαλινού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία για τον απροσδόκητο χαμό ενός 32χρονου Τρικαλινού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του χθες το πρωί. Πρόκειται για τον Γιάννη Πανάγο ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στα Τρίκαλα, από τη Γερμανία όπου εργαζόταν σε εστιατόριο, αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι.

0 296

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία για τον απροσδόκητο χαμό ενός 32χρονου Τρικαλινού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του χθες το πρωί. Πρόκειται για τον Γιάννη Πανάγο ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στα Τρίκαλα, από τη Γερμανία όπου εργαζόταν σε εστιατόριο, αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία για τον απροσδόκητο χαμό ενός 32χρονου Τρικαλινού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του χθες το πρωί.

Πρόκειται για τον Γιάννη Πανάγο ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στα Τρίκαλα, από τη Γερμανία όπου εργαζόταν σε εστιατόριο, αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι.
Ο νεαρός που παλιότερα εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής στην πόλη μας δεν πρόλαβε να χαρεί την επιστροφή του στην πατρίδα, καθώς το βράδυ έπεσε να κοιμηθεί χωρίς όμως να ξυπνήσει ποτέ.
Ο θάνατός του προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από παθολογικά αίτια.
Πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Κώστας Καραποστόλης
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr