Αγιοφυλλικός – Η πορεία του στις 11 αγωνιστικές

Ο πρώτος γύρος της Β1 ΕΠΣ Τρικάλων ολοκληρώθηκε, με τις μάχες να παραμένουν ανοιχτές σε όλα τα μέτωπα. To Kalabakacity  αναλύει μια από τις ομάδες της B1, τις έως τώρα επιδόσεις και κάνει προβλέψεις για τη δυναμική και τις δυνατότητές ενόψει του δεύτερου γύρου.

0 351

Ο πρώτος γύρος της Β1 ΕΠΣ Τρικάλων ολοκληρώθηκε, με τις μάχες να παραμένουν ανοιχτές σε όλα τα μέτωπα. To Kalabakacity  αναλύει μια από τις ομάδες της B1, τις έως τώρα επιδόσεις και κάνει προβλέψεις για τη δυναμική και τις δυνατότητές ενόψει του δεύτερου γύρου.

Ο πρώτος γύρος της Β1 ΕΠΣ Τρικάλων ολοκληρώθηκε, με τις μάχες να παραμένουν ανοιχτές σε όλα τα μέτωπα. To Kalabakacity  αναλύει μια από τις ομάδες της B1, τις έως τώρα επιδόσεις και κάνει προβλέψεις για τη δυναμική και τις δυνατότητές ενόψει του δεύτερου γύρου.

Στις πρώτες θέσεις  o Aγιοφυλλικός κατάφερε  φέτος να τελειώσει των πρώτο γύρο του πρωταθλήματος , όμως αφενός  δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει τον αέρα των βαθμών  έναντι των διωκτών του. Το Φωτεινό  βρίσκεται  στους 23 βαθμούς και κατά πόδας ακολουθούν η Χρυσομηλιά με 22, ο  Αγιοφυλλικός με 21,  η Περιστέρα με 20, Πύργος με 19,Σαρακίνα με 19  και τις όλες τις 6 αυτές ομάδες να αποτελούν τα αδιαμφισβήτητα φαβορί για την άνοδο στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία. Από εκεί και μετά οι δυσκολίες και το αμφίρροπο του πρωταθλήματος υπογραμμίζονται από το γεγονός πως από την τρίτη προνομιούχο θέση που δίνει την άνοδο μέχρι την 8η μεσολαβεί απόσταση μόλις 10 βαθμών κάτι που κάνει σαφές πως ένα μίνι νικηφόρο σερί 3 μόλις αγωνιστικών η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί εντελώς.

Πέρυσι άλλωστε οι μάχες για τίτλο, και εισιτήρια για άνοδο κατηγορίας  κρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική. Στη Β1, τα φαβορί είναι από τα πλέον εύθραυστα σε όλες τις  κατηγορίες. Τα περισσότερα ματς κρίνονται στο γκολ και αρκούν ανεπαίσθητες λεπτομέρειες για να αποφασιστεί ο νικητής, η σταθερότητα στην αγωνιστική φόρμα είναι όρος σχεδόν άγνωστος για τους συλλόγους, που κάνει το πρωτάθλημα  δύσκολη υπόθεση.

ΑΓΙΟΦΥΛΛΙΚΟΣ Από τις σταθερές αξίες του πρωταθλήματος που καταφέρνει  σταθερά να κάνει καλές πορείες. Φέτος μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για να εξασφαλίσει αυτό που  είχε στερηθεί της επόμενες χρονιές  μια θέση δηλαδή στην πρώτη τριάδα και όχι μόνο  όπου και οδηγεί στην άνοδο και αλλαγή κατηγορίας. Ο Αγιοφυλλικός  παρά τους 2 μόλις διαφορά με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου παραμένει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο αν και το συνοδεύουν περισσότερα ερωτηματικά σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Έχει συνολικά υπεροπλία σε ποιότητα, αλλά και την κεκτημένη ταχύτητα. Μοναδικός εχθρός, ο δικός του κακός εαυτός και ο κορεσμός ορισμένων παικτών . Συν τοις άλλοις ο Γιάννης Κέφος  αντιμετωπίζει εδώ και αρκετές αγωνιστικές σωρεία σοβαρών απουσιών με τον Αγιοφυλλικό  να είναι σταθερά νοσοκομείο από τους τραυματισμούς. Έχει μεν βάθος, όμως δεν ήταν λίγα τα ματς που αναγκάστηκε να παραταχθεί αποδεκατισμένη ειδικά στην αμυντική της γραμμή. Παραμένει αήττητος  για 9 σερί αγωνιστικές και αν δεν είχε τόσο μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες  τελευταία και δυο  εξ’ αυτών στην έδρα του θα είχε καταφέρει να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.. Ο Γιάννης Κέφος  έχει στα χέρια του μια ομάδα με πλούσια αθλητικά προσόντα, μεγάλη ομοιογένεια αλλά και δυναμική ειδικά εντός έδρας και η ομάδα του Αγιοφύλλου είναι βέβαιο πως θα παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

1η Αγωνιστική  Το Πρωτάθλημα αρχίζει με καθυστέρηση λόγο προβλημάτων τις ΕΠΣΤ στις 1 Νοέμβριου με το ντέρμπι Φωτεινό Αγιοφυλλικός όπου επικράτησε το Φωτεινό με σκορ 2-1 Αποφασιστικά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση, και από το πρώτο λεπτό έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν τη νίκη. Για τον Αγιοφυλλικό έμελλε να ήταν η πρώτη αλλά και η τελευταία ήττα για τον πρώτο γύρο.

2η Αγωνιστική   Με τον Αγιοφυλλικό να παίζει πάλι εκτός έδρας και να φιλοξενείτε αυτή τη φορά στη Θεόπετρα. Ανώτερος σε όλους τους τομείς ο Αγιοφυλλικός, ο οποίος είχε καλύτερη απόδοση και πίεσε για τη νίκη, κάτι που τελικά  κατάφερε Ο αγώνας είχε δραματικό χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το γκολ στα ίσα, για διαφορετικό λόγο οι μεν φιλοξενούμενοι για να σιγουρέψουν τη νίκη μιας και προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με σκορ 1-2,  η δε γηπεδούχοι την ισοφάριση με τον Αγιοφυλλικό να παίρνει τελικά το τρίποντο.

3η Αγωνιστική    Ο Αγιοφυλλικός παίζει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του με αντίπαλο την ομάδα του Βυτουμά. Η ομάδα του  Γιάννη Κέφου παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις, κυνηγώντας όμως την ουσία  κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης στην Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

4η Αγωνιστική  Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο γήπεδο του Πύργου, ο Αγιοφυλλικός με  γκολ του Μησιάρη  στο πρώτο ημίχρονο πήρε αυτό που ήθελε. Οι παίκτες του Αγιοφυλλικού   κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, με την ομάδα του Γιάννη Κέφου  να καταθέτει περισσότερο τα ψυχικά της αποθέματα για να φτάσει στη νίκη. Η νοοτροπία νικητή, το πείσμα και η θέληση των παικτών του Αγιοφυλλικού να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από τον Πύργο ήταν αυτό που οδήγησε την ομάδα στην μεγάλη νίκη και τον θρίαμβο μέσα στον Πύργο, σκορ 0-1. Ο αγώνας σημαδεύτηκε με δυο σοβαρούς τραυματισμούς για τον Αγιοφυλλικό, Συγκεκριμένα,  ήταν ένα κάταγμα  του Παρασκευά Μπέλλου και ένα βαρύ διάστρεμμα του Νίκου Πορτίκα όπου θα μείνουν χωρίς δράση σχεδόν όλη τη σεζόν.  

5η Αγωνιστική  Στο Αγιόφυλλο , ο Αγιοφυλλικός παίζει με τον  Πανχασιακό θέλει εναγωνίως τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου και τα καταφέρνει, παρότι τα  δυο δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι, με γκολ στο (52′) , του συνήθη ύποπτου Νίκο Μησιάρη. Ο Αγιοφυλλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, θέλησε από την αρχή να δείξει  ποιος είναι το… αφεντικό στον αγώνα  και πήρε τρίποντο που ήθελε. Οι φιλοξενούμενοι αναλώθηκαν σε έναν… κλεφτοπόλεμο, χωρίς όμως ουσία. Σκόρ 1-0

6η Αγωνιστική Χωρίς να αγωνιστεί ο Αγιοφυλλικός παίρνει τους 3 βαθμούς με την Ακαδημία μιας και δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

7η Αγωνιστική Ο Αγιοφυλλικός φιλοξενεί τον Άρη Περιστέρας, το σκορ 1-1.  Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Κέφου και η ομάδα του Άρη Περιστέρας, χάρισαν στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι ένα πραγματικά εξαιρετικό και χορταστικό παιχνίδι, το οποίο τα είχε όλα… Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν πολύ, ωστόσο σε μια αναμέτρηση που ήταν μάλλον ακατάλληλη για καρδιακούς, με τις δύο ομάδες να ακροβατούν πάνω σ΄ ένα τεντωμένο σκηνή

Ο προπονητής του Αγιοφυλλικού Γιάννης Κέφος δήλωσε μετά το παιχνίδι « Ήταν ένας δύσκολος αγώνας ο οποίος κρίθηκε στην δύναμη των δυο ομάδων , ενώ διακρίθηκαν οι δυο αντίπαλες άμυνες . θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι ο Άρης έχει καλή ομάδα το έδειξε στο παιχνίδι . Παίζαμε κόντρα σε μια  ομάδα με καλούς  παίκτες θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα μου έδειξε ποιότητα και δύναμη στο παιχνίδι . Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε . Πιστεύω στην συνέχεια θα πάμε ακόμη καλύτερα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν.

8η Αγωνιστική  Ο Αγιοφυλλικός παίζει ξανά στην έδρα του με την ομάδα της Οξύνειας. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όμως  δεν επέτρεψε   την διεξαγωγή της αναμέτρησης . Ο αγωνιστικός χώρος παρέμενε σκεπασμένος με χιόνι και σε ορισμένα σημεία υπήρχε πάγος, θέτοντας έτσι θέμα ασφάλειας των παιχτών αναγκάζοντας έτσι τους διαιτητές να αναβάλουν  το παιχνίδι.(θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αγιοφυλλικός έχει και ένα αγώνα λιγότερο)

9η Αγωνιστική Ο Αγιοφυλλικός δοκιμάζετε στην σκληρή έδρα τις Χρυσομηλιάς, απ’ όπου και φεύγει αλώβητος με σκορ 1-1. Μέτριο, δυνατό και άτεχνο κατά διαστήματα  παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Χρυσομηλιά  με την τοπική Δόξα να παραχωρεί ισοπαλία στον Αγιοφυλλικό. Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε όμως ο  Αγιοφυλλικός, έστω και με το βαθμό τις ισοπαλίας.

10η Αγωνιστική  Στην έδρα του Αγιοφυλλικού οι  γηπεδούχοι  σπατάλησαν σε ακόμη ένα παιχνίδι αρκετές ευκαιρίες και μαζί μ αυτές τους δυο πολύτιμους πόντους. Αν και προσπάθησε  πολύ… ο Αγιοφυλλικός  δεν κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο απέναντι στη Σαρακίνα,  το αποτέλεσμα μπορεί να μην ικανοποίησε τον «Αγιοφυλλικό», πως θα μπορούσε άλλωστε, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κέφου τα έδωσαν όλα, για να τα καταφέρουν…Σκορ 2-2

11η Αγωνιστική  Άλλο ένα ματς χωρίς αντίπαλο μιας και η ομάδα του Αστέρα αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και ο Αγιοφυλλικός πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλους 3 βαθμούς φτάνοντας τους 21στο τέλους του πρώτου γύρου  με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Πρώτος σκόρερ για τον Αγιοφυλλικό είναι ο Νίκος Μησιάρης με 7 γκολ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr